2777
2789
عنوان

سهام عدالت کارگزاری بانک

29 بازدید | 4 پست

کسایی که سهام عدالتشونو به بانک فروختن همه پولشونو گرفتن ؟بانک خیلی وقته واسه من پولی نریخته؟ شما 30 درصد فقط فروختنید ؟؟؟؟؟

باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش  راه راه باش  

من۶۰٪فروختم و دوماهه هیچی نریختن

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   
من۶۰٪فروختم و دوماهه هیچی نریختن

به کدوم بانک؟واسه سی درصد دوم هم حضوری رفتی چرا من می رم بانک میگه فعلا واسه سی درصد دوم چیزی اعلام نکردن

باب اسفنجی:هر چی میکشم از سادگیمه پاتریک خوب ساده نباش  راه راه باش  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به کدوم بانک؟واسه سی درصد دوم هم حضوری رفتی چرا من می رم بانک میگه فعلا واسه سی درصد دوم چیزی اعلام ...

تجارت از طریق سایت فروختم

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟