2821
2789
عنوان

همش میترسم‌..

186 بازدید | 31 پست

میترسم به جایی نرسم و موفق نشم چون هر وقت با مامانم یا بابام دعوا میکنم اونا نفرینم میکنن و من دیگه کلا افسرده شدم و هیچ امیدی به آینده ندارم😔😔

خودمم‌ همیشه پشیمون میشم بعد اینکه باهاشون دعوا میکنم و توبه میکنم ولی همیشه میترسم😔

بنظرتون من چیکار کنم😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واسه سنته

سعی کن کنترل کنی خودتو احترام واجبه دلشونو نشکون این یک

دو اونا نفرینشون نمیگیره و از سر عصبانیته

ی تار مو ازت کم شه دورازجون اولین نفر ک تلاش میکنن دومی کم نشه همین پدر و مادرتن 

نگران نباش ب درست برس 

تا عاقلان دلیلی برای خندیدن پیدا کنند ما دیوانگان بار ها خندیده ایم   
واسه سنته سعی کن کنترل کنی خودتو احترام واجبه دلشونو نشکون این یک دو اونا نفرینشون نمیگیره و از ...

درسته

ولی باور کن اونا منو عصبی و داغون میکنن‌ هر وقت که ی دعوایی‌ میشه ازم‌ تا دلت بخواد ایراد میگیرن منو با دیگران مقایسه میکنن‌ از هر رفتارم ایراد میگیرن طوری که اصلا تو جمع  دلم نمیخاد در بیام چون همش حس میکنم هیچی بلد نیستم 

درسته ولی باور کن اونا منو عصبی و داغون میکنن‌ هر وقت که ی دعوایی‌ میشه ازم‌ تا دلت بخواد ایراد میگ ...

بیین منم تقریبا سن توام الان همه جا گیر دادن پدر و مادر وجود داره 

ب من و دوستامم گیر میدن ولی خب ما تقریبا سکوت میکنیم

میریم تو گروهی ک داریم سر همو گرم میکنیم

سر چی بحث میکنن باهات بیشتر ؟

بیشتر بحثای من سر گوشیه😂😂ک کور شدی بزار کنار گوشیتو

تا عاقلان دلیلی برای خندیدن پیدا کنند ما دیوانگان بار ها خندیده ایم   
اخه میترسم نفرینشون‌ منو بگیره😔😔یا اینکه باهاشون بد رفتاری کردم

تو کاری ک میدونی درسته رو انجام بده بد رفتاری نکن ن تنها پشیمون میشن بلکه خودتم حس خوبی داری

نفرینم از ته دل نمیکنن مطمعن باش فقط مثبت باش و توکل کن ب خدا برو جلو 

عاشق ان است که حرفش به عمل ختم شود /ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 
بیین منم تقریبا سن توام الان همه جا گیر دادن پدر و مادر وجود داره  ب من و دوستامم گیر میدن ولی ...

کلا سر همه چی دعوا میکنم باهاشون‌ از گوشی تا همه چی اصلا حو صله منو ندارن من آدمی هستم که خیلی رو قیافم‌ و اینا حساسم‌ مدام جلو آینم‌ اونوقت سر این همیشه دعوا دارن  با من و بهم میگن‌ تو افسرده ای و اعتماد ب نفس نداری و این حرفا

تو کاری ک میدونی درسته رو انجام بده بد رفتاری نکن ن تنها پشیمون میشن بلکه خودتم حس خوبی داری نفرینم ...

میخام بد رفتاری نکنم ولی من خیلی زود عصبی میشم و وقتاییکه‌ عصبیم‌ نمیفهمم  چی میگم ولی بعد ۵دیقش‌ زود پشیمون میشم

2823
2791
2779
2792