2777
2789
عنوان

پولیپ رحم

93 بازدید | 7 پست

سلام

بخاطره لکه بینی رفتم دکترک برام سونوواژینال نوشت وگفت پولیپ یک سانتی داری..ولی گفت فعلاتواین کرونا نری بیمارستان برای دراوردنش بهتره قرص داده ک خیلی کمیاب بود ۱۲ساعتی بایدبخورم..ولی یه روزپاکم دوباره بازلک بینی دارم..نمیدونم چیکارکنم برای نمازخوندن؟دم ب دقیقه بایدبرم حموم اینجوری

بنظرتون غسل نکنم نمازم قبول نیست؟اخه سینوزیتم دارم بعدحموم سردردبدی میگیرم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

حتما باید عمل کنی

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
حتما باید عمل کنی

اونکه اره اخرش بایددربیارم ولی گفت بزاردوسه ماه دیگ

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونکه اره اخرش بایددربیارم ولی گفت بزاردوسه ماه دیگ

از الان بدنت رو خیلی تقویت کن کم نیاری زیر عمل

میشه برای شادی روح مامان جون ،پدر بزرگ،خالم ،دختر خالم و مامان بزرگم با دلهایه مهربونتون ۵ تا صلوات بفرستین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹اگه فرستادین لایک کنین یا بهم بگین😘🌹
از الان بدنت رو خیلی تقویت کن کم نیاری زیر عمل

چیکارکنم یعنی؟عمل سرپایه همون روزم مرخص میشی بدون هیچ شکاف یابرشی..هیستروسکوپی نمیدونم شنیدی یانه

چیکارکنم یعنی؟عمل سرپایه همون روزم مرخص میشی بدون هیچ شکاف یابرشی..هیستروسکوپی نمیدونم شنیدی یانه

تند تند عصاره یه گوشت بخور،من مامانم عمل کرد خیلی بد شد حالش ضعیف بود نه سرپایی نیست مامانم خطر ناک شده بود رحمشو برداشت از پایین شکمش پاره نشد

تند تند عصاره یه گوشت بخور،من مامانم عمل کرد خیلی بد شد حالش ضعیف بود نه سرپایی نیست مامانم خطر ناک ...

نه واس من سرپاییه..ازچندتاکاربرپرسیدم ک عمل کردن قبلا گفتن هیچ دردی نداره وفقط درحددل دردخفیف پریودی..تونتم تحقیق کردم همین طوربود

برداشتن رحم بله خیلی دردداره وبااین فرق داره

نه واس من سرپاییه..ازچندتاکاربرپرسیدم ک عمل کردن قبلا گفتن هیچ دردی نداره وفقط درحددل دردخفیف پریودی ...

مال مامان من تبدیل شده بود به توده