2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چن ساله اقدامی؟ تازگیا فهمیدم شوهرم خیلی ضعیفه

اره منم دوماهه فهمیدم اسپرمش ضعیفه من تقریبا سه ساله دوسال بدون دکتر یه سا ل بادکتریه ماهه دیگه بیخیال دکترشدم رفتم ازعطاری یه پودری بهم دادکه باعسل قاطیکنم بدم صبح شب بخوره یه هفتس هنوز

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم
اره منم دوماهه فهمیدم اسپرمش ضعیفه من تقریبا سه ساله دوسال بدون دکتر یه سا ل بادکتریه ماهه دیگه بیخی ...

من بعد دوسال ک دو تا سقط داشتم شوهرم ازمایش داد فهمیدیم ضعیفه مورفولوژیش یک .. سونو هم داد مشکلی نداشته ..

من بعد دوسال ک دو تا سقط داشتم شوهرم  فهمیدیم ضعیفه مورفولوژیش یک .. سونو هم داد مشکلی ندا ...

سونو برای جی؟؟شوهرم مورفولوزیش15هستش تحرک11درصد تعدادم هفت ملیون

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

[QUOTE=166837519]سونو برای جی؟؟شوهرم مورفولوزیش15هستش تحرک11درصد تعدادم هفت ملیون[/QU

دکتر سونو نوشت ک بفهمه علتش واسه چیه گف یا کیست یا هورمونی یا واریکوسل سونو داد مشکلی نداشت دکتر گف شاید از کوچیکی بیضه س.. مورفولوژی 15 خوبه؟

[QUOTE=166837519]سونو برای جی؟؟شوهرم مورفولوزیش15هستش تحرک11درصد تعدادم هفت ملیون[/QU دکتر سونو نوش ...

نمیدونم خوبه یابد ولی گفت خیلی ضعیفه اهان ایشالا مشکلتون حل بشه الهی بمیرم میدونم خودم میکشم خیلی سخته ولی من اصلا تجربه سقط وحاملگی روندارم