2777
2789

سلام من یه دختر تنها فقط تو دنیا یه مادر دارم و یه پسر که اونم ازم گرفته من زندگی خوبی اصلا ندارم هشت ساله ازدواج کردم و اینم بگم برام هیچ مراسمی نگرفتن نه جشن عقد نه عروسی .تو نامزدی شوهرم تا حد مرگ کتکم میزد بهم خیانت میکرد قمار بازی میکرد و دیگه من خسته شده بودم اقدام کردم به طلاق چن ماه رفتیم اومدیم و شوهرم بالاخره تعهد داد که درست شدم و من رضایت دادم برگشتیم به زندگی ولی خب حدودا بعد یه هفته باز زد زیر قولش بعد یه مدت ما رفتیم سر خونه زندگیمون البته خونه نتونست بگیرع خونه مادرم زندگی میکردیم من باردار شدم حتی تو بارداری هم منو میزد و منو اصلا دکتر نمی‌برد تا دعوامون میشد داد میزد بچمو بده میگفتم بچه ای که تو شیکممه چطوری باید بدم با هزار جور سختی نه ماه بارداریم گذشت واسه زایمان هم که رفتیم با دعوا هوار و بعد اینکه من زایمان کردم من گذاشت رفت مسافرت کاری چقد اون روز حس بی ارزش بودن بهم دست داد همه اتاقشون پر بود از آدم ولی من چی بالاخره روز ترخیصم اومد و من مرخص شدم بعد زایمان که آنقدر اذیتم کرد حتی تو چهارمین روز زایمان میخواست منو بزنه که نداشتن پدر مادرش تا هر حرفی میزدم بچه رو ازم می‌گرفت میبرد یادمه وقتی بچم یک ماهه بود گرفت برد ازم یه هفته نداد بهم کم کم شیر منم خشک شد و این اتفاقات تلخ گذشت 

یدفه بگو با ابن ملجم مرادی ازدواج کردی دیگه

ما فکر میکردیم زندگی قراره از این قشنگتر بشه،نمی دونستیم قشنگترین روزای زندگی همون لحظه ها بودند !!!سال هاست منتظر روزهای بهتری هستیم...اما میفهمیم هنوز دیروز ها بهترند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا اینکه پسرم ۶ ماهه شد باز دوباره ازم گرفت داغون شدم نابود شدم هر شب گریه زجه و اینکه آنقدر منو زده بود رفتم شکایت کردم پزشک قانونی رفتم نامه گرفتم و واسه طلاق اقدام کردم بعد پنج ماه آورد بچمو داد چون شکایت کرده بودم که بچمو ازم گرفته