2777
2789
عنوان

یه لحضه

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 22 پست
دوبار پشت سر هم خوندم ببینم جکه یا چی🤣

خداکنه دوربین مخفی باشه 

وگرنه من دیگه اون آدم سابق نمیشم  

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
عزیز املا و سواد علمی کلماتی که می نویسی رو روشون کار کن اول بعد سوال بپرس که ما متوجه بشیم

عزیزم منظورم بود که یه لحضه بیاین سوالمو جواب بدین  

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منظورم بود که یه لحضه بیاین سوالمو جواب بدین  

دوباره هم لحظه رو اشتباه نوشتی.... نه انگار خودتم خوشت میاد

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
زنبور طفلی اگه بفهمه بهش گفتن پشه ی عسل دیگه نمیاد تو حیاط خونشون عسل بسازه😂😂😂😂

استراکچر دنیا رو ریخت بهم 

الان شیرا تخم میزارن 

ماهیا شدن سلطان جنگل

پلنگا هم شخم میزنن    

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....
دوباره هم لحظه رو اشتباه نوشتی.... نه انگار خودتم خوشت میاد

😂😂😂😂😂

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
استراکچر دنیا رو ریخت بهم  الان شیرا تخم میزارن  ماهیا شدن سلطان جنگل پلنگا هم شخم میزن ...

بابا تو دیگه چی میگی😂😂😂😂😂

بابا تو دیگه چی میگی😂😂😂😂😂

ناموسن پشه عسل می رینه؟؟؟؟  

ناموسن پشه عسل می رینه؟؟؟؟    

😅