2777
2789
عنوان

مقداری حرف/

96 بازدید | 0 پست

نفسم....خوندم پیامتو..الهی دورت بگردم خواهری..خیلی مراقب خودت باش..باشع؟/

خیلی خوشحالم ک داری کارارو میکنی..از ته قلبممم برات دعا میکنم ب بهترین شکل همع کارا جمو جور شع...من چشمم روشنع همع چی درست میشع..قول میدم..خواهری خیلی دلم تنگع برات...وقتی نگین گف پیام گزاشتی ی جوری شدم..خیلی دوست دارم....مراقب خودتو تپش باش..بچس دیگ شما ببخش...بش حرف بزنی میبرم زیر چادرع عمم قایمش میکنم...عارع خیلی شیطون شدم..خدا رحم کنع ب وقتی ک برگشتی..چکو لگداتو با جونو دل عین نوازش میپذیرم باز بیای خصوصی گیسمو بکشی ک کم هار بازی در بیارم الهی فداتشم..خیلیی دوست دارم مراقب خودت باشیاا من دیگ سفارش نمیکنم..از امشبم برات چله زیارت عاشورا میگیرم ک بدون هیچ مشکلی برگردی پیشمون و عملو با موفیقت بگذرونی.....جات تو قلبمع..../

سلام نگار من سارامممم نمی دونم یادت با نه ولی همونیم که کاربریش،@saraa777777 بود خیلی دلم گرفته هیچ کس دوسم نداره رمزمو یادم رفت نمی تو نم بیام سایت اگه پیاممو خوندی خیلی دوست دارم

سلام سارا جان خوبی؟چرا زودتر بم نگفتی؟همین الان دیدم پیامتو..الهی..بخدا من تو فکرت بودم گفتم کجایی چرا نیستی...عب ندارع خیلیا اینجورین یادشون میرع...یا خط بگیر بیا یا خودم ی خط برات جور میکنم باشع؟فقط تو چالشم بام هماهنگ شو اگ خط میخای من بت میدم عضو شی.....فداتم..اینجور نگو..دختر ب این ماهی ک/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/