2821
2789

فک کنم همه فقط میخوان بفروشن بره و قیمتش هر روز بیاد پایین 

من نمیدونم تو بیرون طرف میگه من خودم فلان قدر خریدم کمتر نمیدم تو بورس چرا همه چیو  مفت و نصف قیمت میدن بره 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای خدا کنه خوب بشه سه ماهه پولو گرفتن

من با سه تا کد ملی گرفتم متاسفانه،بخدا خودم اگه گذاشته بودم تو این دو سه ماه،کمه کمش ده پونزده تومن سود کرده بودم،شیش تومن یه جا دیگه گذاشتم تو ده روز سه تومن سود گرفتم،خاک بر سرشون که با ملت این کارو میکنن،گفتم ریسکش کمه بازار خرابه جای مطمئن بزارم خیر سرم

همه را صدا زدم جز خدا، هیچکس جوابم را نداد جز خدا
وای خدا کنه خوب بشه سه ماهه پولو گرفتن

واقعا اگه پولو  میذاشتم میموند دو هفته پیش میرفتم سهمای دیگه ای که دارمو میخریدم خیلی بهتر بود 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
من با سه تا کد ملی گرفتم متاسفانه،بخدا خودم اگه گذاشته بودم تو این دو سه ماه،کمه کمش ده پونزده تومن ...

کجا گذاشتی پولتو که تو ده روز،سه تومن گیرت اومده؟

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
کجا گذاشتی پولتو که تو ده روز،سه تومن گیرت اومده؟

توی وسپهر گذاشتم شش و ششصد، ده دوازده روز بعدشم فورا برداشتم،شد سه تومن،به پولش نیاز داشتم برداشتم خرج شد وگرنه بازم سهمای دیگه ای میشد بزارم حداقل دوتومن دیگه بیاد روش ولی خوب نشد دیگه،حالا اگه این پالایش یکم سود بده سعی میکنم فورا بکشم بیرون،تو این اوضاع بد مالی نمیدونی چقد بهمون فشار اومد ،یه وام برداشتیم یکم مسکلاتمون حل شه،گفتیم بزاریم تو بورس شاید برامون بهتر شه ،که گند زدن توش

توی وسپهر گذاشتم شش و ششصد، ده دوازده روز بعدشم فورا برداشتم،شد سه تومن،به پولش نیاز داشتم برداشتم خ ...

میفهمم ما هم تو همین شرایطیم کلی ضرر کردیم

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید

من تازه واردم از مرداد اومدم،دقیقا از وقتی که بورس ریزش کرد،فقط یکی دوهفته بورس خوب بود،اونموقه با چهار و نیم تومن وارد شدم توی حکشتی و شستا،که الان ازون پول کلا یک و هفتصد هشتصد بیشتر نمونده،فعلا بیخیالش شدیم تا ببینیم بعدا چی میشه،این پالایش هم با کمک بابام گرفتیم تا سودشو تقسیم کنیم،تا اینجا وسپهر بهترین انتخابم بوده،حالا امیدوارم ازین به بعد که بازار داره برمیگرده اوضاع بهتر شه،برای هممون

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز