2777
2789
اب بخور با ی گردو یا برگ کاهو سفیده تخم مرغ یا ی لیوان شیر یا سیب

دیشب آب خوردم حالت تهوع گرفتم .همسرمم هی بهم حرف میزد رژیم می خوای چیکارالکی خودت رو اذیت می‌کنی .سیب هم ساعت ۱۰ونیم اینا میخورم

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
منم تازه زایمان کردم..میخوام تا عید یه ده دوازده کیلو کم کنم که از قبل زایمانمم لاغرتر بشم

همش تقصیر این زایمانه فرم بدن رو بهم می ریزه.قبل زایمان خییلی خوب بودم هرچی هم می خوردم اصلا چاق نمیشدم دریغ از یه زره پهلو .الان پهلو دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها منم گرسنم میشه خیلیییی ولی اب میخورم به جاش یاخرماا و چایی که عالییههه بخدا خسته شدم حتمااا باید لاغر کنم شماکه سختته همیشع۱۲۰۰کالری بخور ورزشم اکه میتونی برقص و حلقه بزن دوستان گلم نظرتون چیه

قابل توجه دوستایی که گفتن ۱۵کیلو تو سه ماه کنی برمیکرده باید بگم که تقریبا چهارماه میشه من رژیم سختی نگرفتم که خیلی اذیت کننده باشه منم بیست کیلو باید کم کنم وزن الانم۸۸باقد۱۷۰اما فعلا تاعید۱۵کیلو عقلانی هستش امروز روز فستمه صبحانه سه تا خرما و یه چای خوردم و نهار یه تیکه مرغ پخته و چهارقاشق برنج

به منم انگیزه بده وزنمون یکی هست⁦☹️⁩😭

عزیزم به خاطر خودت من میرم عکسای قبلنم رو میبینم چقد خوب بودم الان همه سنمو دوبرابر میگن. هیچ لباسی اندازم نمیشه همه هم تیکه میندازن که چقد چاقی اینارو که شنیدم کلیییی اراده گرفتم

بچه ها منم گرسنم میشه خیلیییی ولی اب میخورم به جاش یاخرماا و چایی که عالییههه بخدا خسته شدم حتمااا ب ...

من دیشب خییلی اذیت شدم بلندشدم غذا خوردم و شاید به ۷۰۰ رسیده باشه .همیشه کالری دریافتی روزانم یا ۵۰۰ یا زیر ۵۰۰

منم شختم بود اما واقعا خسته شدم ازچاقی لباسای خوشگل فقط برای سایز کما هستش منم قبلا۶۸کیلو بودم  ...

همه جای بدنت رو می خوای لاغر کنی؟؟من خوبه فقط پهلوهه ولی اونم دیر اب میشه

من دیشب خییلی اذیت شدم بلندشدم غذا خوردم و شاید به ۷۰۰ رسیده باشه .همیشه کالری دریافتی روزانم یا ۵۰۰ ...

دیگه الان فقط نهارم شده ۶۹۸🤐🤐