2777
2789
عنوان

آی وی اف IVF

101 بازدید | 10 پست

دوستان خوبم هر کس بتونه من رو راهنمایی کنه خیلی خیلی ازتون ممنون میشم و دعاتون میکنم.

من میخوام از طریق ivf برای بارداری اقدام کنم، رفتم مرکز مام تهران، دکتر برام یه سری آزمایش و سونو نوشت، سونو که رفتم یه کیست داشتم که دکتر یه دوره قرصLDداده مصرف کنم، بعدش دوباره برم پیشش. دیگه نمیدونم بعدش قراره چیکار کنیم، دکترمم هم اینقد عجله داشت که چیزی نگفت.

میشه از تجربه هاتون به من هم بگید؟ اصلا نمیدونم قراره چیکار کنیم و احساس میکنم سردرگم هستم و خیلی هم نگران هستم

۱۰ساله تو گروههای نازایی هستم.دوستام خیلیاشون نتیجه گرفتن.خیلیا منفی شدن و منتظرن....بهترین دکتر دستش طلاست دکتر رضا نصر.من باشم اونجا ادامه میدم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

نگران نباش عزیرم 

همسرتون یه ازمایش اسپرم دارن که نشون دهنده کیفیت و میزان اسپرمه که اگه نرمال باشه شکر خدا کلی جلویید

برای شما یه سری ازمایشای هورمونی و بعدش امپولای افزایش تعداد تخمک زده میشه که مثلا توی هر دو ه به جای ۱-۲ تخمک ۷-۸ بلکمم بیشتر تخمک یا فولیکول داشته باشید سونو میشید اگه کیفیت و سایز تخمکا خوب بود می رید برای تخمکگشی یا پانکچر 

بعدشم که تخمک و اسپرم می رن ازمایشگاه و جنین تشکیل میشه 

زمان انتقالم به خودتونو دکترتون بستگی داره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش عزیرم  همسرتون یه ازمایش اسپرم دارن که نشون دهنده کیفیت و میزان اسپرمه که اگه نرمال ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی، خدا بهت خیر بده

فقط اینطور که گفتین باید به جز زایمان، دوبار عمل بشم درسته؟ برای پانکچر و انتقال جنین؟

بله ولی بیهوشی در حده ۱۰ دقیقس و بعدشم مرخصید عمله سنگین میست

مرسی عزیییزم، خدا بهتون خیر دنیا و آخرت بده🌹🌹🌹 دعا میکنم ان شاءلله همیشه شاد و سلامت باشی