2777
2789
عنوان

پایتخت 7

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 94 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شال کمری نوری همین جور انداخت دو کمر تو اینترنت سرچ کنین لباس کوردی میبینین

من خودم کوردم عزیزم و می دونم چطوریه .تو تایپک  هام عکس لباس کوردی گذاشتم ‌

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش

اگه قرار بود کامل به زبان کردی حرف بزنن که ما نمیفهمیدیم ! 

الان هم دارن با لهجه حرف میزنن وگرنه زبان کردی نیس

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 
تازه کفش کوردا گیوه(کلاش)هست اما پای اینا نبود

آره اینم درسته توقسمت قبلی همه چوخرانه تنشون بود با کفش اسپرت و اینا ‌بایدکلاش می پوشیدن

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
این تو کرمانشاه ساخته شددباید با لهجه کرماشانی باشه پلاک ماشین ایران۱۹بود یعنی کرمانشاه

میدونم عزیزم ولی بهتر دونسته لهجه ای که بیشتر روش تسلط داره رو به کار بگیره تا بازی بهتر دربیاد شاید با اون لهجه مصنوعی میشد بازیشون

همینم باعث افتخار کردها باشه که سریال موفقی براشون ساخته شده و اصالتشون رو به همه نشون داده 

دوتا پسر تو عصر جدید گروه کرموبله بودن از کرمانشاه اومده بودن صحبت میکردن لهجه شون خیلی به نوری سریال نون خ نزدیک بود من خیلی دوست داشتم میگفتن ای چیزَ درست 😂 اینارو ما تو اون سریال دیده بودیم 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...

گفتید کدوم کرد هستین ؟ 

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 

اگر اهل نور آباد  هستید ....

امازاده با بزرگ رو میشناسین ؟ 

میدونم عزیزم ولی بهتر دونسته لهجه ای که بیشتر روش تسلط داره رو به کار بگیره تا بازی بهتر دربیاد شاید ...

اون دوتا داداشه ک اهنگ خوندن.؟ خیلی باحال بود😅

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
اون دوتا داداشه ک اهنگ خوندن.؟ خیلی باحال بود😅

اره روی فیلم ابد و یک روز و... صحبت میکردن حالت دوبله آهنگم خوندن من خیلی دوسشون داشتم مرحله دوم بدشانسی آوردن نیومدن بالا حیف... 

بیست و دوتا فلافل رو میزاری داخل یه دانه نان درست؟ 😂

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...