2777
2789
عنوان

پایتخت 7

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 94 پست
نون خ ابروی کورد ها رو برد طنز بود اما به جز لباس و چند تا بازیگراش هیچ شبات با موردا نداشت حایی که ...

شما کردی  اخه خیلی تسلط داری برای همین گفتم 😊😊

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط ٣ك الان هم اي فيلم داره ميذارش عاااالي بود سه

منم عاشق فصل سومشم مخصوصا اولاش... 

واقعا محسن تنابنده تو بازیگری بی نظیره

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
نون خ ابروی کورد ها رو برد طنز بود اما به جز لباس و چند تا بازیگراش هیچ شبات با موردا نداشت حایی که ...

چرا ابرو ببره

مردم دوس داشتن ک

شمالیام ی مدت میگفتن پایتخت ابروی ملرو برده😐

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      

من سریال نون خ رو خیلی دوست دارم خیلی متفاوته اصلا ..

بعد لهجه هاشون لباس هاشون خیلی قشنگه و اینکه کوردا فرهنگشون خیلی بالاس 

بیشتر از این خوشم میاد ک نوری با وجود اینکه ۴ تا دختر داره چقد دختراشو دوس داره و این فرهنگ دختر دوستی رو داره نشون میده 

چقدر قشنگ به دختراش بها میده  و بهشون احترام میزاره ..

همه جوره پُشت دختراشه حتی اگ خطا هم بکنن دختراش

من زنی هستم "آزاد" ! در فطرت من "حیا" نهاده شده ، میدانم کجا باید "شرم" کنم و کجا میشود "رها" بود .. "تو به من نیاموز"  
چرا ابرو ببره مردم دوس داشتن ک شمالیام ی مدت میگفتن پایتخت ابروی ملرو برده😐

نه اخه اونا گفتن اینا کوردن به جز منطقه و لباس کوردی و چند کلمه هیچ شباهتی با کوردا نداشت اما لهجه بازیگرای پایتخت مازرونی بود

بابا چیه این سارونیکا ؟ همش حاشین !! 

اه اه آبروی صدا و سیمه رفته جمع کنن برن که گند زدن به پایتخت  

ما همینیم که هستیم شاخ نیستیم چون گاو نیستیم �🐂🐂خاص نیستیم چون عقده ای نیستیم🍃🍃 بالا نیستیم چون پرچم نیستیم 🏳🏳ما فقط آدم هستیم چیزی که خیلیا نیستن 😏😏✌🏻🤟🏻🤟🏻 

فیلم خیلی قشنگیه ‌.ولی واقعا لباس هاشون قشنگ نیس اصلا حتی لباس ساده های خودمون از اونا بهتره

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
این لهجه کوردا نبود من کوردم بهتر میدانم

میدونم خانمم 

یکم ملایمتر حرف میزنن که عام متوجه بشه مثل شمالی حرف زدن بازیگران پایتخت 

اما اقای آقاخانی زیبایی کردها و اصالت مردمانش رو به ایران بیشتر و بهتر نشون داد من خیلی دوست داشتم 

یا رب نظر تو برنگردد... برگشتن روزگار سهل است...
فیلم خیلی قشنگیه ‌.ولی واقعا لباس هاشون قشنگ نیس اصلا حتی لباس ساده های خودمون از اونا بهتره

کجای کاری اینا لباس کوردی اصل نبود لباس کوردی اصل شال کمر رو با قانون و قواعد خاصی میبندن حتی لباس زنان تو نونخ لباس موردی نبود به جز او سربند زنانه تازه اون هم عین کوردا نبستن

من خودم بیشتر از پایتخت سریال نون خ رو دوست دارم .

مخصوصا عمه گان ها رو 😂😂

واقعا سعید آقا خانی خیلی خوب طنز کاری کرده ! 

رفتار نوری با خانواده اش هم بماند....

فوق العاده است