2789
سلام غزلی ام❤ خدانکنه ❤ ممنونم شب و روز توام پر از ا امش انشالله امروز تو چالش شرکت کنم❤

در خدمتم بانو 

سپاس 

زاده ی دردم و زاده ی غم، دختری از تبار سکوتم

سرنوشتم تباه است زیرا، مادر غصه ها مادرم بود 

غزلبانو#  

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کاش به همین راحتی بود جلو چشممه عاشقانه بازیاشون همش میگم چطور تونست..چطور

اگه الان میبینی حالم بده بدون به خاطر جنس مخالف نیست :

اول اینکه به خاطر مرگ مادرم که دوباره الان برام یادش زنده شد

دوم برای نارفیقیای دوروریام 

سوم برای کمکاریای خودم

جنس مخالف ارزشه ناراحت شدن نداره ،بیخیال دردت

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
یه روز یه بزرگی که تو جوونیش خیلی عاشقی کرده بود بهم گفت: دنبال اونی باش که دویت داره و عاشقته نه او ...

دل که دل دل کنه 

نمیخوای ب غیر اون فکر کنی

و ایکاش زمان برمیگشت.....

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
در خدمتم بانو  سپاس  زاده ی دردم و زاده ی غم، دختری از تبار سکوتم سرنوشتم تباه اس ...

❤❤❤❤

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///

من یه دردی تو قلبمه که فقط و فقط خدا میدونه بع هیچکس نمیتونم بگم بعضی موقع ها جوری رو قلبم سنگینی میکنه ک حتی گریه هم ارومم نمیکنه اما در هر حال ادم خوشبختیم اگ اون درد اون عذاب وجدان در کار نبود خوشبخت ترم میشدم برای دلم دعا کنین دوستان 🌷🌷🌷

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
داره  اینام همونایین ک  یه زمونی مث شما عذاب کشیدن  الکی ب این مرحله نرسیدن :)

عذاب چیه ،به خدا نمیخوام پز یا هرچی ،فقط میخوام قانعت کنم ،یه بابا دارم که کله زندگیش فقط پوله فقط پول ،الان دقیقا چهار تا کارخونه با کلی ماشینو .... داره ولی هنوز تعم زندگی رو خودش نچشیده ،پول خوشبختی نمیاره ... . هرچه قدرم خوش حال باشی باز یه جایی مثله الانه من حالت گرفته میشه ،الان تو خونه نشسمو دارم دونه دونه خبر فوته اطرافیانمو میشنوم و هیچی از دستم نمیاد ،نه میتونم سره کسی خالیش کنم نه.... . 

کاشگی یه زندگی ساده داشتم با همهی عزیزای زندگیم سالمو سره حال زندگی میکردم

من ،بوی اون نارنگی های بچگی رو که هنوز بوش تو مشاممه ،با هیچی عوض نمیکنم ... همون دورهمیای خونه مادر بزرگم که یکیشون مرگ بچشو دید ویکی ام الان سرطان گرفته ... کجا رفت اون خوشبختیاا... چه جوری جبران میشه... 

دردته کولم عشقگم //گلارم بوده خ ر ت 😚😚😘😘////////واسه رسیدن به اهدافم واسم یه صلوات بفرستین💖#کنکوری ام #عاشقم #کوردم
من یه دردی تو قلبمه که فقط و فقط خدا میدونه بع هیچکس نمیتونم بگم بعضی موقع ها جوری رو قلبم سنگینی می ...

دعا میکنم برات عزیزم ... همه کمه کم یه درد داریم که عذابمون میده

دعا میکنم برات عزیزم ... همه کمه کم یه درد داریم که عذابمون میده

ممنون‌ عزیزم لطف داری منم دعا میکنم حالت خوب شه ⚘⚘

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
دل که دل دل کنه  نمیخوای ب غیر اون فکر کنی و ایکاش زمان برمیگشت.....

ممنون‌ عزیزم لطف داری منم دعا میکنم حالت خوب شه ⚘⚘

نشونه قلبه بزرگته عزیزم  

.....

منم خودم سعی  میکنم خیلی انرژی مثبت باشم امایه سری توزندگیم مشکلات دارم باشوهرم بعضی وقتا دلیل ...

همه اینجووری ان ، الان به این فک میکنم که مادرو پدرای ما به هزار امیدو خوشبختی مادر به دنیا آوردن ،ما به چه امیدی یه نسله قوی بسازیم؟!...هعی ،