2777
2789
عنوان

حسادت

79 بازدید | 6 پست

سلام توروخدا یه کم کمکم کنید 

حس حسادتم خیلی زیاد شده جوری که ببینم یکی موفق شده حالم بد میشه 

نمیدونم چرا اینجوری شدم خودم از لحاظ زیبایی خیلی بالاهستم ولی چشم دیدن این ندارم یکی از من زیبا تر باشه 

یا اینکه دوستام که ازدواج میکنن حالم بد میشه چرا من ازدواج نمیکنم در حالی که خودم یکیو دارم که خیلی همدیگه رو دوست داریم ولی این حسادتم دیونم کرده از خودم بدم میاد چرا اینقد بد شدم😔😔😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همش با خودت تکرار کن که ظاهر زندگی دیگران رو نباید با باطن زندگی خودم مقایسه کنم 

این حرف شعار نیست  واقعیته 

بعضی ها وقت ها افراد ی مشکلاتی دارن که اصلا و ابدا در ظاهر زندگیشون مشخص نیست ،اینم یادت باشه که زندگی برای هیچکسی بدون سختی نیست 

عزیزم حتما کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوع: کلینیک درمان حسادت رو گوش کن. 

کمکت میکنه 

یک سلسله سخنرانی های بیست دقیقه ای هست حدودا. 

عالیییییه

آدرس کانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
ممنونم ازت دوست عزیزمممم😍حتما کانال رو میبینم

خواهش میکنم گلم.

صبور باش و تا آخرین صوت گوش کن

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂