2777
2789
منم دقیقا مثل تو هستم تو فرافکنی چیزایی دیدم که باورش حتی برا منم سخته،تو از راه های درستی میتونی ای ...

۲۴،تماااام فکرایی که میکنیم این ترس ها و احساسات از نفس هست و حقیقت نداره ،برای این ساخته شده که از روح دور بیوفتیم .متغیرات با مطلق  تفاوت داره .

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وون موقع بدنتو حس میکنی؟

حس میکنم ولی دورم ازش هم تو کالبدم هستم هم نیستم یبار ب خودم اومدم دیدم ی ربعه خیره شدم به دستام انگار هم میدونم چیه هم نمیدونم 

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
۲۴،تماااام فکرایی که میکنیم این ترس ها و احساسات از نفس هست و حقیقت نداره ،برای این ساخته شده که از ...

موافقم راستییییی توام از حرف زدن با آدما حوصلت سر میره یا مثلا حس میکنی همه دارن خیلی بچگونه رفتار میکنن؟

یاد گرفتن با پی بردن به نادانی هم جهت است
حس میکنم ولی دورم ازش هم تو کالبدم هستم هم نیستم یبار ب خودم اومدم دیدم ی ربعه خیره شدم به دستام انگ ...

چیزی که تو تجربش میکنی در واقع مرحله دومه اگه ذهنتم آزاد کنی میتونی به ردحتی به فرافکنی برسی

کتاب کیمیا گری باطنی از مسعود ریاعی  رو بخونین بچه ها روش های کاربردی داره ار کتاب و اینکه  بر پایه ی عرفان و حکمت ِاسلامیه.برای پی بردن به ماموریتت تو این دنیا لازمه یکارایی انجام بدی  این کتاب کمک کنندست ،عرفان و حکمت در هر گوشه ای از دنیا وجود داره  در امریکا شمنیسم و کتابای کارلوس کاستاندا،در چین تائوئسم و فالون دافا ،در هند ،بودا،  در روسیه  راه چهارم و گرجیف  ..در ایران صوفی گری ولی عرفان اسلامی کامل و بیخطرترینه .ولی عملیه تمام اینا حرفشون یه چیزه عمل و مراقبه و تزکیه و سکوت ذهن

چیزی که تو تجربش میکنی در واقع مرحله دومه اگه ذهنتم آزاد کنی میتونی به ردحتی به فرافکنی برسی

میترسم راستش ی مدت دنبالش بودم دوران نوجوونیم تمرکز و اینارو تمرین میکردم ولی بیخیال شدم بعدش...

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
میترسم راستش ی مدت دنبالش بودم دوران نوجوونیم تمرکز و اینارو تمرین میکردم ولی بیخیال شدم بعدش...

ترسی ندارهههههه،فقط باید یه بار خارج شی و لذتشو بچشی بعدش هر روز آرزو میکنی که ای کاش باز بتونم این کارو انجام بدم فکر کن میتونی همههههه جا بری من به جاهایی رفتم که...

خب به نظر من شدنیه ولی بی شک خارج شدن از کالبد جسمی خیلی شیرینه😍کاش همه بتونن تجربش کنن

اره .. اکثراشون همینو میگن .. خارج شدن از جسم شیرین بوده و از یه تونل گذشتن .. ولی برگشتن به جسم با درد بوده ..  و دوست نداشتن برگردن 

موافقم راستییییی توام از حرف زدن با آدما حوصلت سر میره یا مثلا حس میکنی همه دارن خیلی بچگونه رفتار م ...

نه این مال اوایل بود ،منی وجود نداره که بخواد حس کنه  چون خودش اون موقع متصل شده به هست و داره جریان عشق شدید رو حس میکنه ،تا قبل از این متصل شدن  ادم حوصلش سر میره و از دنیا بدش میاد .چون انرژیشو گذاشته و چیزی هنوز لمس نشده..باید صبور بود و درست عمل کرد،تلاش این روزای من برای وصل ِ همیشگی به این خود هست ،چون تا الان هر وقت به شخصیت و ذهن اومدم،اون حالتم از بین رفته .خیلی ناراحتم که چرا 😞