2777
2789
عنوان

سیسمونی

108 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها میخواستم یه راهنمایی ازتون بگیرم من خونم یه خوابست الانم باردارم از نظر مالی نمیتونم هزینه کنم واسه سیسمونی فقط میتونم ضروریاتشو بخرم میخواستم سرویس خوابمو عوض کنم چون رنگش تیرست و خیلی جا گرفته ولی باید کلی پول روش بزارم میخوام طلامو بفروشم همسرم نمیزاره میگه شاید برای خرج بیمارستان لازم بشه و فکرشم اینه که طلاهامو باید نگه دارم برای خرید خونه دراینده بفروشیم ولی من میگم حالا با فروختن یه نیم ست اتفاقی نمیفته حداقل اتاقو میتونم اماده کنم واسه بچه نمیدونم واقعا چیکار کنم

یه تخت کنار مادر بگیر چند تا از این بقچه های زیپ دار که میزارن زیر تخت همین بقیه شم لباس و لوازم بهداشتی اینجوری تخت خودتم نگهدار فقط بده رنگ سفید بزنن برات

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
یه تخت کنار مادر بگیر چند تا از این بقچه های زیپ دار که میزارن زیر تخت همین بقیه شم لباس و لوازم بهد ...

کلا مدل سرویس خوابمو دوست ندارم سفیدم کنم زشت میشه 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا مدل سرویس خوابمو دوست ندارم سفیدم کنم زشت میشه 😁

پس تختو بده بره فقط وسیله بچه بخر یه کمد یه تخت میتونی تختم نگیری یه سرویس خواب کامل با یه دونه از تشکای دستدوزی ک گزده و پلی جیم میشه بگیری بعد همتون شب رو زمین بخوابید تا بعدا خونه دو خوابه ک خریدی ایشالا هم برا خودت هم بچه تخت بگیری

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖