2777
2789
عنوان

مدرک دانشگاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 49 پست

اگه اینجوری باشه که شما میگی خیلی خوبه و دلیلش مشخصه چون  ورودی دانشگاه معتبر سخت تره و درس خون ترا وارد میشن و خروجیش هم سخت تره و الکی نمره به کسی نمیدن در ضمن اساتید دانشگاه های معتبر بار علمی بالایی دارن که به دانشجو منتقل میکنن

ولی الان فقط پارتی مهمه انگار کار به هیچ ندارن

خدایا دلمو آروم کن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والاه منم دانشگاه دولتی درس خوندم اونم با معدل A. اما الانم باید برای سر کار رفتن آزمونای استخدامی رو شرکت کنم و فرقی بین کسی که آزاد و پیام نور یا دولتی بوده نیست.

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چون کسایی ک دانشگاه دولتی خوندن سطح علمیشون خیلی بالاتره... خیلی بیشتر بشون سخت میگیرن... و ادمای سخ ...

خیلی موافق نیستم

هستن کسانی ک تو دانشگاهای ازاد تحصیل کردن و خیلی هم تو کارشون ماهرن نسبت ب همکارانی ک مدرک دولتی دارن

خیلی موافق نیستم هستن کسانی ک تو دانشگاهای ازاد تحصیل کردن و خیلی هم تو کارشون ماهرن نسبت ب همکاران ...

اتفاقا دوستم ازاد خونده

از طریق باباش پارتی جور کرد که تو یه کارخونه ی معتبر کار کنه

و اونا هم یکی رو اخراج کردن تا این شازده بره جای اون کار کنه

زیبا نیست؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
خیلی موافق نیستم هستن کسانی ک تو دانشگاهای ازاد تحصیل کردن و خیلی هم تو کارشون ماهرن نسبت ب همکاران ...

بله این استثنا هستن ولی خب به طور کلی عرص کردم...من تجربه هر دو رو داشتم و بنظرم ب طور کلی  اینطوره

ادبیات عربی

دنبالش بری کار هم هست برات 

کم کمش دبیر کنکور میشی با کلی حقوق 

تو انواع شرکتا هتلا آژانس های هواپیمایی سفارت خونه و وزارت خونه و قوه قضاییه و کلی جای دیگ اما فک کنم اگ مترجمی زبان عربی می خوندی کار بود برات

بله این استثنا هستن ولی خب به طور کلی عرص کردم...من تجربه هر دو رو داشتم و بنظرم ب طور کلی  این ...

با مجود سهمیه های مختلف ک تو کنکور هست ورودی دانشگاهای دولتی و روزانه خیلی عادلانه نیست!

من خودم دانشجوی ارشددانشگاه دولتیم. میتونم بگم خیلی هامون شغل درست و درمون نداریم چون مجبوریم بیشتر تایم و بذاریم واسه درس خوندن. شاید چون بچه هایی که دولتی میخونن سخت کوش ترن ولی بنظر من مهارت داشتن خیلی مهم تره فارغ از دانشگاه. الانم مهارت رو در نظر میگیرن خیلی جاها

وقتی سابقه ندارن دانشگاه مهم ه و‌ار دانشگاه آزاد واقعا آدم چیزی یاد نمیگیره

من عقیدم رو اینه که برین کار یاد بگیرین

حتی شده نجاری، چرم دوزی و.........

برین مهارت یاد بگیرین

وگرنه باید منت بکشین پارتی تون بشن

من خودم تو اطرافیانم ندیدم کسی کارش مرتبط با رشته ی دانشگاهیش باشه

و اکثرا هم به زور پارتی سرکار رفتن

خب چرا آدم نره یه هزینه ی کوچیک بکنه که یه کاری یا مهارتی رو یاد بگیره که خودش برا خودش کار جور کنه؟؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕