2777
2789
عنوان

خونریزی از مقعد آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 37 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زرد آلو و خیار خوبه برای یبوست ..حتما گلابی زیاد خورده 

کاربر مرد و   کورد هستم  @@هیچ وقت ادعای برتری مکن  بدان که همه از تو بهترند@چه غریب ماندی ای دل , نه غمی نه غمگسارینه به انتظار یاری , نه ز یار انتظاریبه غروب این بیابان بنشین غریب و تنهابنگر وفای یاران که رها کنند یاریاز تو انتظار نداشتم دستمو رها کنیمن واست بمیرم و به دیگری نگاه کنیباورم نمیشه که من از خدا تو رو بخوامتو واسه یکی دیگه شبا خدا خدا کن

همورویید و شقاق ممکنه ایجاد شده باشه بعدم  ملین نمیخوره بگو پس منتظر خونریزی بیشتر باش 

شیاف استفاده کنه فعلا از داروخونه بگیره تا بره دکتر 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

پماد آنتی هموروئید استفاده کنه

مایعات هم زیاد بخوره غذاهای آبکی مث سوپ 

میوه خاکشیر تا یبوستش برطرف شه

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

ببین درمان قطعیشو میگم بهت،تجربه شخصی هست☺️☺️

یه سرتگ متوسط میگیری به اندازه حدود یک قاشق غذاخوری گلیسیرین میکشی باهاش،بعد تزریق میکنی رو زخمم میزنی،یه چن دیقه نگهش میداری بعد خودتو شل میکنی و تمیز میکنی و تمام.

چن بار تکرار میکنی همراه با روزانه یه قرص رهمورین.حل میشه کامل 

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️