2777
2789
عنوان

شلی بدن و گردن نگرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1573 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چکار کردید؟ بچتون الان راه میره؟ حرف میزنه؟

میگن مشکلش ژنتیکی هست.خیر گردنشم کامل نبست فقط قلت  میزنه.روی صندلی ماشین میزارم میشیته.در همین حده

الان چندسالشه؟ کاردرمانی بردین؟ بچه منم ۱ سالشه همینه. هیلی نگرانم

الان سه سال و نیمه است. ببین بچها متفاوتن توانایی شون از شما ان شاله بتونه پیشرفت کنه.کاردرمانی ازو۴ ماهگی بردم دیگه خسته شدم پیشرفتی ندیدم ب اون صورت .. خودتم میتونی یاد بگیری تمریناتو انجام بدی

الان چندسالشه؟ کاردرمانی بردین؟ بچه منم ۱ سالشه همینه. هیلی نگرانم

بچه شما اوضاع اش خیلی بهتره الحمدله.. ان شاله خوبترم میشه.ارنباطش چطوره؟درکش؟

بچه شما اوضاع اش خیلی بهتره الحمدله.. ان شاله خوبترم میشه.ارنباطش چطوره؟درکش؟

والا تازه ۱ سالشه. ارتباطش بد نیست ولی درکش رو هنوز نمیدونم. منم ۵ ماهه میبرم تازه بزور میشینه. همش نگران آیندشم. اینکه بغل کردنش تا سنهای بالا سخته. یچه شما از نظر درک چطوره؟ بدنش شله یا سفته؟ بچه من شله

د 

والا تازه ۱ سالشه. ارتباطش بد نیست ولی درکش رو هنوز نمیدونم. منم ۵ ماهه میبرم تازه بزور میشینه. همش ...

بچه من هیچ حرفی نمیزنه فقط نکاه میکنه و دنبال هم کم میکنه.حرکتی هم فقط سرجاش غلت میزنه.خودتم باهاش تمرین کن خوب میشه ان شاله.تونستی ژنتیکم بده.توکل بر خدا

بچه من هیچ حرفی نمیزنه فقط نکاه میکنه و دنبال هم کم میکنه.حرکتی هم فقط سرجاش غلت میزنه.خودتم باهاش ت ...

من ژنتیک دادم چیزی در نیمد. بجه منم حرف نمیزنه هنوز ولی دنبال میکنه. به اسمش هم واکنش داره. فعلا که مدام کاردرمانی میرم. پناه برخدا

د