2777
2789
عنوان

امشب یه چیزی از زندگیم فهمیدم که . 😰😰😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 86 پست
چه تشابهی

خیلیییی، اصلا وقتی فامیلمون هم گفت مو به تنم سیخ شد، ما 12 سال تو این خونمون هستیم جمعا 4 بار برق رفته که دوبارش همون شب بود😔😰 اصلااااا امکان نداره برق بره چون ساختمونمون برق اضطراری داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واییی عزیزم چه بد 

منم عاشق یه آدم بی عصاب بودم و کمی دروغاش برام رو میشد یکی یکی ولی بخاطر دوست داشتنم تحمل میکردم الانم دلم پیششه 1 سال باهم بودیم نمیدونم چطوری یهویی کات کردیم😏 

خیلی دلتنگشم بنظرتون سراغش نرم ولش کنم خدا دوست داشته که از دورش کرد؟؟؟

من خانواده خاستگارم تو راه بودن برق رفت وقتی اومدن بعد۱۰دقیقه برق اومد😐یعنی چی میشه😢

هیچی نمیشه، منم شب خواستگاریم برقا 10 دقیقه قطع شد... خاطره شد واسباب خنده و شوخی تا الان

امضا🤔
واه چ عجیب ب این موضوع فکر نکرده بودم/من روز عثدم وثتی مثلا خواستم برقصم و اینا جشن داشتیم برق طولان ...

نا گفته نماند ک زندگی خیلی بدی داشتم و دارم جدا میشم ۱سالو دوماهه جدا زندگی میکنم ازش /ترسیدم

وقتی میخاستن بیان خواستگاری من، یه برفی گرفت خداااا میدونه. هفتم عید هم بود راه ده دیقه ای رو نزدیک یه ساعت طول کشید تا بیان، ولی مادر شوهرم گفته بود چه عروس پر روزی داریم، 😁

2790
2778
2791
2779
2792