2789
عنوان

خرید تردمیل ؟؟؟؟

67 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.من حدود بیست کیلویی دچار افزایش وزن شدم.پیاده روی و باشگاه هم که اصلا جور نمیشه.تردمیل کسی داره؟راضی هستید؟در ضمن مشکل زانودرد هم دارم .راستی هفت ماه هم توو اقدامم اما فعلا باردار نشدم.

تردمیل مربی ما میگه فقططططط بیست دقیقه صبح بیست دقیقه شب، بیشترش زانودرد میاره و خیلی آسیبای دیگه.

سرعتشم یکنواخت نباشه عالیه واسه چربی سوزی. بدون شیب هم برو حالا که زانو درد داری

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

راستی جواب سلامتو ندادم

سلام🌷

رژیمم بگیر 

ورزشای خوابیده هم از نت دانلود کن انجام بده دور رحمت زودتر اب شه ان شاءالله بچه دار شی

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تردمیل مربی ما میگه فقططططط بیست دقیقه صبح بیست دقیقه شب، بیشترش زانودرد میاره و خیلی آسیبای دیگه. ...

مرسی عزیزم اخه با زمین چه فرقی داره اگر هم رو سطح شیب دار نذاریش که منم همیشه صاف میرم.ولی باید یکساعت روزی برم.

مرسی عزیزم اخه با زمین چه فرقی داره اگر هم رو سطح شیب دار نذاریش که منم همیشه صاف میرم.ولی باید یکسا ...

ببین من سه ماه روزی یک ساعت پیاده روی رفتم ولی لاغر نشدم، ولی با ۲۰ دقیقه تردمیل حسابی کم کردم. برنامه داد مربی بهم سرعتشو کم و زیاد میکنی. اول ۲ دقیقه با سرعت ۲۰ که خیلی یواشه، بعد ۳ دقیقه ۴۰، بعد ۳ دقیقه ۷۰ که قشنگ باید بدوی، بعد دوباره ۳ دقیقه ۴۰، بعد۲ دقیقه ۷۰، بعد یک دقیقه ۲۰ برای سرد شدن بدن

با این برنامه چون سرعتت کم و زیاد میشه ضربان قلب افزایش پیدا میکنه، متابولیسم بدن بالا میره وچربی سوزی انجام میشه

یک ساعت رو اصلا پشت سر هم نرو

پس حداقل دو تا نیم ساعت با فاصله برو

ببین من سه ماه روزی یک ساعت پیاده روی رفتم ولی لاغر نشدم، ولی با ۲۰ دقیقه تردمیل حسابی کم کردم. برنا ...

چه عاالی....چه برندی دارید ؟؟پس یعنی بخرم؟مدل خاصی رو پیشنهاد میدی؟