2777
2789
عنوان

دعوا بانامزدم

450 بازدید | 23 پست

دوشب پیشم تاپبک زدم بازم ک با نامزدم دعوا کردم میگم نامزدم رسمی نشدیم هنوز...امشب بازم دعوامون شد بحثمون شد قشنگ حقو بهم داد گف هرچی بگی کمه حق داری شرمندتم...اما از دلم درنرف گفتم میخام برم شوهرکنم انقدبهش برخورد گف من ده بار گفتم ببخشی کوتاه نیومدی حالام برم بخابم شب خوش چیکارکنم دست خودم نبود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گلم اینجور نمی تونی عیرتیش کنی سیاست داشته باش اینقدر خوب باشه عالی که خودش سرت غیرتی شه حسودیش بشه ن اینکه با این حرفا حسادتش بالا بیاری اینجور فقط یه تصویر بد ازت تو دلش می مونه 

گلم اینجور نمی تونی عیرتیش کنی سیاست داشته باش اینقدر خوب باشه عالی که خودش سرت غیرتی شه حسودیش بشه ...

ن اخه ی بحثی کردیم ک حق بامن بود ناراحت بودم ازش اونوگفتم ناراحت شد الان خابید بهش چ پیامی بدم ک صب بخونه

ن اخه ی بحثی کردیم ک حق بامن بود ناراحت بودم ازش اونوگفتم ناراحت شد الان خابید بهش چ پیامی بدم ک صب ...

بهش بگو از دستت عصبی بودم من اینقدر دوست دارم نمی تونم به کسی غیر تو فکر کنم نبودت برام خیلیی زجر اوره تنها کسی که تو قلب من جا داره توییی از ته دل بهش بگو میدونی من خودم از سیاست خوشم نمیاد ولی چون اینجا به این چیزا میگن سیاست منم میگم ولی واقعا از ته دل این حرفا بهش بگو 

بهش بگو از دستت عصبی بودم من اینقدر دوست دارم نمی تونم به کسی غیر تو فکر کنم نبودت برام خیلیی زجر او ...

اره دقیقا امااین پیموبهش دادم نوشتم شوخی کردم باهات خاستم ببینم عکس العملت چیع وگرن میدونستم ناراحت میشی همچین نمیگفتم معذرت میخام..دوست دارم مواظب خودت باش شب بخیرعزیزدلم خوبع؟؟😂

اره دقیقا امااین پیموبهش دادم نوشتم شوخی کردم باهات خاستم ببینم عکس العملت چیع وگرن میدونستم ناراحت ...

اره گلم کافی دیگه بیشتر این کشش نده اصن سعی کن دیگه اینطور نگی بهش عزیزم 

بگو فداتشم

خدانکنه اگه واقعا گلم دوست داره از دستش نده اگه آدمی که حتی اگه خودشم مقصره ولی ازت عذر خواهی میکنه اگه آدمی که اشتباهاتتو زود میبخشه از دستش نده اذیتشم نکن یه روز میاد واست که خیلیی دیره پس نزار اون روز واست واقعیشه