2777
2789
عنوان

تجربه من از موسسه ایران اروپا

33733 بازدید | 7 پست

با سلام به کاربرها و افرادیکه برای زبان برنامه مشخصی دارند .. با توجه به تجربه ای که از موسسات دیگه داشتم و فریب تبلیغات توخالی تو اینستاگرام و ... سایتهارو خوردم خواستم تجربه مو به اشتراک بذارم که اشتباه من رو تکرار نکنید خیلی از بچه های ترم بالایی و از جمله خودم بخاطر منفعت طلبی های مالی و شعارهای الکی و کیفیت افتضاح اموزشی این آموزشگاهها وقتمون تلف شد و مجبور شدیم بیایم بیرون . هم وقتمون تلف شد هم پولمون ... ولی موسساتی هستند بدون تبلیغ خاصی دارن فقط کارشونو انجام میدن مثل موسسه ایران اروپا که این های و هوی و ظاهر بازی این موسسات رو نداره و فقط و فقط تمرکزشون روی زبان انگلیسیه و با کادر حرفه ای و بهترین اساتید هدفشون کمک به دانشجوهایی هست که میخوان زبان بخونن اسم آموزشگاههای دیگه رو هم شنیدم مثل رسپینا تاک و .... اونا چطورن؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایران اروپا اسم موسسه ی زبانه؟

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

رسپینا مدرسای خوبش اکثرا ...

رسپینا غیر از اینکه مدرسای خوبش اکثرا رفتن یه مشکل دیگه هم داره اونم اینه که هر ماه تعداد زیادی رو رد میکنن که دوباره کلاس رو بگذرونن و پولش بره تو جیب شون.
در شرایطی که خدمات بذه ، هزینه معقول هم میتونی دریافت کنی
ولی اینم یه روش پول گرفتن از مردم

Don't ever let someone tell you, you can't do something. Not even me. You got a dream, you got to protect it. People can’t do something themselves, they want to tell you you can’t do it. You want something, go get it. Period.