2777
2789
عنوان

عشق سابق

202 بازدید | 15 پست

سلام خواهشا کمکم کنید من عقدم امروز استوری عشق سابقم اومد رو گوشیم خودم هم تعجب کردم الان چیکار کنم من نمیخوامش دیگه نامزد خودمو میخوام وهیچی هم راجب این موضوع   نمیدونه  چیکار کنم میترسم بفهمه 

چن سالته یعنی چی 

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاک بابا عقدی و نمیفهمی چکار کنی عجبااا

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

عادی هم باش نذار همسرت حس کنه متفاوت شدی ونگران بعد بفهمه میگه چی بوده شر میشه یه موقع تحویلش نگیر ...

نه خیر 

من با نامزدم قهر بودم و اصلا نمیخواستم بهش پیام بدم چون ازش دلخور بودم ولی وقتی استوری اون اومد رو گوشیم ترسیدم و یجورایی به نامزدم پناه بردم رفتم بهش پیام دادم گفتم باشه معذرت میخوام هر چند تقصیر خودش بوده و من ادم مغروری هستم ولی این دفه نتونستم خودمو کنترل کنم