2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

به روز ترین و شیک ترین جنسارو دیجی کالا داره با بهترین قیمت و تخفیف ! بزرگترین فروشگاه اینترنتی خاور ...

عزيزم من كلي خريدكردم ازش الكي نظرنميدم فدات

و واقعا نمي أرزه مثلا ي شرت زِد هفتاد و پنج در صورتيكه ماركم نبود 

اووم هارونی ها مال شهرکرد هستن درسته عزیزم؟میدونید چجورادمایی هستن؟دیدکلیتونو میگین چون متاسفانه من ...

عزیزم نه اطراف شهرکرد نیست ولی تو محلمون هارونی داریم بد نیستن 

عزيزم من كلي خريدكردم ازش الكي نظرنميدم فدات و واقعا نمي أرزه مثلا ي شرت زِد هفتاد و پنج در صورتيكه ...

دختر من از کانالای تلگرامی سفارش میده خودش دوستشون داره ولی من مخالف چیزی هستم که ندیده بخری

عزیزم من کاشانی ام ولی مغازه ها از شنبه بازه میتونی تولدتا عقب بندازی

بسلامتي 

دو هفته عقب انداختم😔😔من ولي از خدامه ك تردداكنترل بشن خيلي اوضاع وخيمه بخدا 

برا تولدم فقط كادو ميخوام وگرنه جشن نميگيرم

بسلامتي  دو هفته عقب انداختم😔😔من ولي از خدامه ك تردداكنترل بشن خيلي اوضاع وخيمه بخدا  ...

درک میکنم گلم ولی چاره چیه من تولد بچه هام بود اصلا نگرفتم براشون توضیح دادم ان شاالله بعد کرونا حتی کادو هم نخریدم که بیرون نریم یه تبریک خشک وخالی

اووم هارونی ها مال شهرکرد هستن درسته عزیزم؟میدونید چجورادمایی هستن؟دیدکلیتونو میگین چون متاسفانه من ...

ن عزيزم هاروني خود شهركردنيست أطرافه شهركرد ي روستا يا شهر كوچيكه اينو مطمئن نيستم 

بيشتر ادم هاي اونجا لر هستن و أدماي خوبين هر چي من ديدم و فقط عصبي بودن بيشترياكه بعد خودشون گفتن هاروني يعني ي رگ هاري داريم هر چند وقت يبار خيلي عصبي ميشيم