واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امضامو بخون بیچاره چقد ینی میتونی بدبخت باشی دلم به حالت میسوزه 35 سالته مثل بچه 5 ساله میمونی چقد حقیر میتونی باشی بخاطر یه کاربری ماه هاست خودتو به همراه دوستات داری به این در اون در میزنی تا ابروی چن نفرو ببری یه کاربری که هویتشم معلوم نیست اونم تو یه سایت زنونه ینی اینقد عضویتت اینجا برات مهم بود که حاضری شکایت کنی چه اتیشی بسوزونم خاک تو سرت کنم شک دارم شاید 15 سالته من بخاطر یه سو تفاهم اون کارو کردم بعد که دیدم اشتباه شده ازت حلالیت خاستم حتی خاستم بازت کنن ولی تو بچه ننه ادم نیستی برو شکایت کن بگو پلیس فتااااااا ابروی منو تو ننیی سایت بردن من تو سایت بارداری با 35 سال سن عضو بودم کاربریمو ترکوندن شکایت دارم اونجا خیلی جنتلمن بودم.تاپیک میزدم لایک زیادمیخورم منو به عنوان یه جنتلمن تگ میکردن بعدش کمکم داشتم رسم رسوم بارداریو یاد میگرفتم خلاصه دلم تنگ شده برای تاپیکام بهت نمیخندن؟
عزیزم آپ moviebox رو گوگل پلی دانلود کن..هر ژانر و برای هر کشوری رو بخوای داره تو این برنامه...هم میتونی اشتراک بگیری از خود این ام دانلود کنی هم میتونی اسم فیلم هارو از توش دربیاری از جای دیگه دانلود کنی...خیییلی خوبه برنامش ..
عااالی اولی که برگامو ریخت دومیم تامدتها تو ذهنم بود هنوزم یادش میفتم ی حالی میشم کار دیوید لینچه سورآله فیلمش
واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
بلاخره حمله میکنه انگلیس کمکم به فرانسه بقیه عالیه فیلمش اصلا بینظیره من روزی 4 5 ساعت نگاه میکنم
امضامو بخون بیچاره چقد ینی میتونی بدبخت باشی دلم به حالت میسوزه 35 سالته مثل بچه 5 ساله میمونی چقد حقیر میتونی باشی بخاطر یه کاربری ماه هاست خودتو به همراه دوستات داری به این در اون در میزنی تا ابروی چن نفرو ببری یه کاربری که هویتشم معلوم نیست اونم تو یه سایت زنونه ینی اینقد عضویتت اینجا برات مهم بود که حاضری شکایت کنی چه اتیشی بسوزونم خاک تو سرت کنم شک دارم شاید 15 سالته من بخاطر یه سو تفاهم اون کارو کردم بعد که دیدم اشتباه شده ازت حلالیت خاستم حتی خاستم بازت کنن ولی تو بچه ننه ادم نیستی برو شکایت کن بگو پلیس فتااااااا ابروی منو تو ننیی سایت بردن من تو سایت بارداری با 35 سال سن عضو بودم کاربریمو ترکوندن شکایت دارم اونجا خیلی جنتلمن بودم.تاپیک میزدم لایک زیادمیخورم منو به عنوان یه جنتلمن تگ میکردن بعدش کمکم داشتم رسم رسوم بارداریو یاد میگرفتم خلاصه دلم تنگ شده برای تاپیکام بهت نمیخندن؟
اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی خدا از همان شخص تورا نا امید میکند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش ازته دل خواستم و براورده کرد اما دیر❤❤❤