2821
2789
عنوان

بچه کند ذهن 😭😭😭😭😭

5473 بازدید | 28 پست

کلاس اولی هیچچچچچچی یاد نمگیره خدا😔😔😔 نگین کاغذ درست کن کارت درست کن بخدا همه چی درست کردم رو وایت برد اصلا یاد نمیگیره هر چی بگین تکرار تمرین ولی اثر نداره دکتری هست ببرم اصلا بچه اینجوری ندیدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطمئنی باهاش خوب رفتار میکنی و یاد نمیگیره ؟بهش میگی کند ذهن باید یادبگیره؟

خوبم رفتار کردم جایزه براش گرفتم ولی اثر نداره دیگه بریدم بخدا کسی میتونه منو درک کنه که تو شرایط منه 😢😢😢

عزیزم چون بچه ها امسال مدرسه نرفتن واقعا یادگیریشون کند شده دختر من هم اول اصلا تمرکز نداره یاد نمیگیره زود فراموش میکنه مشق نمی نویسه اگه مدرسه میرفت مطمئنم عالی بود چون تدریس معلم خیلی فرق داره تازه بچه ها هر اندازه از معلم یاد میگیرن همون اندازه هم از هم شاگردیها ...خودت ناراحت نکن بچه رو هم اذیت نکن با آرامش یادش بده... اگه یاد نگرفت ی معلم خصوصی براش بگیر کسی که سابقه تدریس داشته باشه ...من به خدا دخترم پیش دبستانی عالی بود عالی...

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز