2777
2789
عنوان

4ساله بابام انداختتم زندان😢😔

| مشاهده متن کامل بحث + 255157 بازدید | 1060 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر بگم منو لایک کنید.......

😢🌺

۹۹/۹/۹ قرار بود بی بی چکم مثبت بشه اما خدای رحمان الرحیمم زودتر عافلگیرمون کرد یعنی۹۹/۸/۱۹😍خدایااااا شکرت.ان شاءالله همه منتظرا این طعم را بچشن🥰وقتی رفتم سنوگرافی دکتر گفت دختره نمیدونستم چیکارکنم،یکم خجالت کشیدم از خوشحال بودنم اما از خوشحالی از گوشه چشمم اشک اومد،نمیدونستم به بابایی چه جوری بگم که ما هانا خانوم داریم🌺و اما تو تاریخ ۲۵بهمن ماه سال ۱۴۰۳ دوباره بی بی چکم مثبت شد و هانا خانوم دارن داداش دار میشن،اسمشم گذاشتیم دانا😍خدایا شکرت🤲🏻

کلی باشوهرمم دعوا کردم گفتم بخدا من میدونم نمیتونم بامامانت زندگی کنم یا جداشیم یا بیا چن سال بیشترنامزد بمونیم شوهرمم قبول نکرد من نامزدیم کلا بادعوابحث واقعا کلافه شده بودم ازاینورم داداشم ب بابام غرمسزدن چزا پول دادی بابام داشت سرخودواسم جهازمیخرید منو اصلا نبرد انتخاب کنم همرو ب انتخاب خودش یه چیزایی خرید برام هزتیکه ای ک برام میخرید داداشم کلی دعوامیکرد خلاصه من عروسی کردم حتی روز عروسی ک لباس عروس پوشیدم ارایشم کردن همه میگفتن چقدر ناز شده چرا چشات غمگینه چراناراحتی همه ب ارایشگره میگفتن چرا این عروست ناراحته اینا خلاصه عروسی کردم شب عروسی چون خونه جدانداشتیم تاساعت ۵صبح شلوغ بود ۵ صبح رفتن ۲ ساعت بعد اومدن 

بدتر از بابای اسی..بابای من...خدا ازش نگذره

چرااا؟؟؟

آخه بعضی از باباها چرا با زندگی بچه هاشون بازی میکنن آدم واقعا ناراحت بشه به جای این که پشت بچه هاشون باشن اما...