2777
2789

ن چرت محضه

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چه فالی؟ من ت ا ر وت گرفتم از کسی هم که معتبر بود ولی هیچ کدوم برام پیش نیومد😁

همون ت اروت ولی من و نا امید کرد خیلی داغونم

خداروشکرت که برگشتم سرزندگیم سپاس😊😊☺😍
همون ت اروت ولی من و نا امید کرد خیلی داغونم

بیخی بابا ببین فال فقط برا اساس شرایط اون لحظته اگه ۳ماه دیگه بری فال بگیری یه چیز دیگه بهت میگه 

فال فقط انرژی خودت اگه با انرژی منفی فال گرفتی بدون همونه

خدایی دعا کن اون چیزهایی ک گفت دروغ باشه

اگه هی بهش فکر کنی و نگران باشی اتفاق میوفته از ما گفتن

ولی اگه بهش فکر نکنی و برات مهم نباشه اتفاق نمیوفته مطمئن باش

تجربه کردم که میگم

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

بیخی بابا ببین فال فقط برا اساس شرایط اون لحظته اگه ۳ماه دیگه بری فال بگیری یه چیز دیگه بهت میگه&nbs ...

خدا کنه 

اگه هی بهش فکر کنی و نگران باشی اتفاق میوفته از ما گفتن ولی اگه بهش فکر نکنی و برات مهم نباشه اتفاق ...

من ک یکسره فکر میکنم وای ترسیدم

فال که وجود نداره

اگه هم وجود داشته باشه  با صدقه و... بدی ها را تبدیل به خوبی کنید. کلی دعا و راهکار برای خوشبختی و رفع بلا اهل بیت داده اند

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...
خب اگه احساسی چرته چون ممکن حس و حال طرفت هی تغییر کنه😬

خدا کنه  من ازدواج کردم با شوهرم ۳ ماه قهرم جداییم گرفتم گفت سمت دیگه برنمیگرده 😭😭😭