2777
2789
عنوان

شیاف گل مغربی برای زایمان

932 بازدید | 6 پست

خانوما شیاف گل مغربی تاثیر داره که زود زایمان کنم؟؟الان ۳۹ هفتمه ولی انگار نه انگار توروخدا اگه کسی تجربشو داره کمکم کنه یا چیز دیگه ای که باعث شه زایمان کنم دکترمم فقط گفت عرق کاسنی با خرما بخور.پیاده روی هم نمیتونم برم

منم گل‌مغربی ی بار استفاده کردم‌‌ک واژنم سوزش گرف.من مثل تو هفته ۳۹.هیج دردی ندارم.احتمالاباامپول فشار زایمان گنیم

نی‌نی قشنگم امیدوارم بااومدنت.خیر برکت و خوشحالی برای منو باباییت داشته باشه عزیزدلم.لطفای صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید.
منم گل‌مغربی ی بار استفاده کردم‌‌ک واژنم سوزش گرف.من مثل تو هفته ۳۹.هیج دردی ندارم.احتمالاباامپول فش ...

پس نگیرم بزارم؟دوس دارم زودتر زایمان کنم.از امپول فشار خیلی میترسم نمیخوام کار به اونجا بکشه😞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس نگیرم بزارم؟دوس دارم زودتر زایمان کنم.از امپول فشار خیلی میترسم نمیخوام کار به اونجا بکشه😞

زیاد تاثیرنداره .ففط باید صبرکنیم

نی‌نی قشنگم امیدوارم بااومدنت.خیر برکت و خوشحالی برای منو باباییت داشته باشه عزیزدلم.لطفای صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید.
به من دکتر داده. منم 39 هفته و چن روزم. هیچ دردیم ندارم. خسته شدم😥

میدونم چی میگی منم حال تورو دارم شبا خواب ندارم هرروز صبح که بیدار میشم میگم خدایا امروز زایمان کنم دیگه😓

منم 7.8روز مونده بود ب تاریخ زایمانم ولی هیچ علائمی نداشتم 12ساعت1میخوردم کپسلوشو ولی انگار ن انگار ولی صلاح خدا بود چون من طبیعی بودم خیلیم وحشت داشتم ازش  روز اخر رفتم بیمارستان گفتن لگنم ریسکه ضربان قلب بچمم افتاده بود دهانه رحمم بسته بود واسه همین سزارین شدم

2790
2778
2791
2779
2792