2789
عنوان

چیدن جهیزیه

127 بازدید | 5 پست

سلام  عزیزان من تازه عضو نی نی سایت شدم

تعداد رای : 7
نظرسنجی
اخه اگه بیان نمیتونی به سلیقه خودت وسایلامو بچینی
2
28%
بعد اگه هم نگی بیان ناراحت میشن
5
71%

رسم ما ابنه

خانواده داماد ماشین میگیرن و گوسفند میان جهیزیه میبرن جلو خونه عروس گوسفند قربونی میکنن

جهیزیه خالی میشه میره تو خونه

بعد خانواده داماد میرن خونشون،،خانواده عروس شروع میکنک چیدن جهیزیه

شام هم خانواده داماد میده(خونه پدر داماد) 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

خونواده شوهر من همشون خودشون پاشدن اومدن وسایلا رو که بار کردیم بردیم البته خرده ریزا بود اونا رو چیدیم با هم , اما وسایلای بررگو چون مستقیم خودمون میبردیم خودمون دوتایی با شوهرم میچیدیم , بعدشم که تموم شد همه چی خودم جای اون وسایلی که بقیه چیده بودن رو عوض کردم , ما رسم داریم خونواده شوهر حتما برا اونایی که وسایلو میچینن نهار میدن اما اینا زرنگ بازی دراوردن همشون اومدن اخرشم ساندویچ خریدن حتی نذاشتن شوهرم بره غذا بگیره از بیرون 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اها یعنی خونواده شوهرت وسایلارو نچیدن

مجردم 

ولی نه خانواده مرد میرن خونشون

البته دختر خالم فامیلا شوهرش موندن تازه به ما هم میگفتن بی سلیقه😂  تو خونه ۷۰ متری میخوایتم مبل گرد وسط خونه بچینن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد