2821
2789
عنوان

عروس فراری

3239 بازدید | 26 پست

پسرابجیم با ی دختره دوس بود اون خانم همیشه خونشون رفت وامدداشتن شبا میومدپیشش میخابید. اتاق بچه خاهرم اونورحیاط جداگانه بود دم در ورودی!ب شدت دختربی حیا.هرچی ب دامادمون زنگ میزد بیایدخاستگاریم ایناقبول نمیکردن چون رفتاراشودیده بودن!حالا دختره خودش پاشد ب محسن فرار کرد اومدن شهر ما. اولش خونه من بودن نماز نمیخوند ولی بمن گیر میداد تسبیح رونچرخون گناه داره!!! 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو دختری که شبا میره پیش دوست پسرش توقع داشتی نماز بخونه

هرچند خواهر خودت و شوهر خواهرتم دین درستی ندارن که اجازه دادن ی نامحرم تو خونشون کنار پسرش بخوابه

همیشه بقیه منع نکنید کار خواهر شما بدتر بوده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

خلاصه اینارو ما عقد کردیم ناچارا.فرستادیم خونشون اونجا هم دامادمون باخانواده اوناصحبت کردن ولی اوناانگاربرخورد بدنداشتن بادخترشون!مادرش بغلش میکرد میگف دلم تنگ شده برات واینجورچیزا.بعدکلی هزینه کردن ابجیم .اونا ب دخترشون جهازندادن دختره میگف باهمه چیزتون میسازم فقط بیایدمنوبگیرید

وا

تسبیح چرخوندن گناه داره؟ مگه تسبیح چیه چندتا مهره پلاستیکیه دیگه

به تو افتاد محبت، تو شدی جان و روانم💞 این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم 《 نور✨️بر تاریکی همیشه پیروزه🕊》

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792