تو بعضی از کارها از شوهرتم کمک بگیر، وقتی خسته بشه خودش بی رودربایستی به مادرش تذکر میده، اخه مرتب ک ...
واقعا کمر درد دارم دیگه نمیدونم من واقعا نمیخوام بدشونو بگم ولی با لحن لطفا و اینا هم نمیگن طوری میگن که ادم زورش میاد کارشونو انجام بده من حتی میام خونشون نمیشینم تا میخوام بشینم میگه عه اون کارو انجام ندادی دریغ از یک دستت درد نکنه و تشکر
خدایا شکرت همیشه بهم ثابت کردی ک هستی و منو میبینی❤
دو تا جاری دیگم هستن از اونا نمیخواد به اونا میگه بشینین تانیا انجام میده
بهونه بیار چند بارمثلا بگوپریود شدم حالم خوب نیست نمیدونم سرم درد میکنه حالم خوب نیست کمرم دردمیکنه کم کم از سرش میفته من خودم یدونه عروسم مادرشوهرم سنش بالاست واقعا به کمک احتیاج داره منم کمکش میکنم اما تو دوتاجاری داری یعنی چی اونا بشینن توانجام بدی
اما اون جاری هام بخوان کاری کنن هی میگه خسته شدین نکنین بچه دارین بچتونو بگیرین تانیا انجام میده دارم دیوونه میشم به نظرتون به شوهرم بگم؟؟ بعضی وقتام به ادم بر میخوره حرفاش مثلا امروز میگفت من اصلا کارایه تورو قبول ندارم چمیدونم شاید من زیاد حساس شدم ولی دارم اذیت میشم
خدایا شکرت همیشه بهم ثابت کردی ک هستی و منو میبینی❤
واقعا کمر درد دارم دیگه نمیدونم من واقعا نمیخوام بدشونو بگم ولی با لحن لطفا و اینا هم نمیگن &n ...
از قبل با همسرت هماهنگ کن کمکت کنه، داری ظرف میشوری به همسرت بگو فلانی تا من ظرفارو میشورم شمام جارو بکش، من چندبار این کارو کردم مادرشوهرم بخاطر اینکه پسرش خسته نشه ازش میگرفت خودش انجام میداد، الانم که خداروشکر کار بهم نمیگه،هر وقت خودم خواستم کمک میکنم و تشکر میکنه