2777
2789
تو بعضی از کارها از شوهرتم کمک بگیر، وقتی خسته بشه خودش بی رودربایستی به مادرش تذکر میده، اخه مرتب ک ...

واقعا کمر درد دارم  دیگه نمیدونم من واقعا نمیخوام بدشونو بگم ولی با لحن لطفا و اینا هم نمیگن  طوری میگن که ادم زورش میاد کارشونو انجام بده من حتی میام خونشون نمیشینم تا میخوام بشینم میگه عه اون کارو انجام ندادی دریغ از یک دستت درد نکنه و تشکر 

خدایا شکرت همیشه بهم ثابت کردی ک هستی و منو میبینی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا کمر درد دارم  دیگه نمیدونم من واقعا نمیخوام بدشونو بگم ولی با لحن لطفا و اینا هم نمیگن &n ...

خب کم برو دیگه،کم بری خونشون مثل مهمون میشی بعدا

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
دو تا جاری دیگم هستن از اونا نمیخواد به اونا میگه بشینین تانیا انجام میده

بهونه بیار چند بارمثلا بگوپریود شدم حالم خوب نیست نمیدونم سرم درد میکنه حالم خوب نیست کمرم دردمیکنه کم کم از سرش میفته من خودم یدونه عروسم مادرشوهرم سنش بالاست واقعا به کمک احتیاج داره منم کمکش میکنم اما تو دوتاجاری داری یعنی چی اونا بشینن توانجام بدی

اما اون جاری هام بخوان کاری کنن هی میگه خسته شدین نکنین بچه دارین بچتونو بگیرین  تانیا انجام میده دارم دیوونه میشم به نظرتون به شوهرم بگم؟؟ بعضی وقتام به ادم بر میخوره حرفاش مثلا امروز میگفت  من اصلا کارایه تورو قبول ندارم چمیدونم شاید من زیاد حساس شدم ولی دارم اذیت میشم

یه مدت نرو بعد که خیلیییییی اصرار کردن بیا برو دو ساعت بمون و بگو کار پیش اومده برگرد وقتی هم رفتی ...

شوهرم قبول نمیکنه وابستس به خانوادش به خاطر اون میام

آره باید طرف زنو‌گرفت مگه ندیدید تا حالا؟

چراعزیزم دیدم نمونش شوهر خودم ، اما اکثر مردای ایرانی طرفدار مادرشونن حداقل تو نی نی سایت 😂

سر تا ته بعضیاتونو بزنن از اول تا آخر فقط لفظین 😏
واقعا کمر درد دارم  دیگه نمیدونم من واقعا نمیخوام بدشونو بگم ولی با لحن لطفا و اینا هم نمیگن &n ...

عزیزم تقصیر خودته 

خونواده همسرت دیگه کار کردنای شما رو لطف نمیدونند بلکم وظیفه میدونند

هر چند اینکه تشکر نمیکنند از شما اشکال از تربیتشون داره

من محردم بودم برای مادرم یا اعضای دیگه خونواده ام کار انجام میدادم تشکر میکردن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

از قبل با همسرت هماهنگ کن کمکت کنه، داری ظرف میشوری به همسرت بگو فلانی تا من ظرفارو میشورم شمام جارو بکش، من چندبار این کارو کردم مادرشوهرم بخاطر اینکه پسرش خسته نشه ازش میگرفت خودش انجام میداد، الانم که خداروشکر کار بهم نمیگه،هر وقت خودم خواستم کمک میکنم و تشکر میکنه

اگر میری در حد ظرفای خودت و همسرت کمک کن

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

حالا من مثلا دارم انجام میدم کارایی که میگه رو میگه اه زود باش چقد کندی زود تر بشور چمیدونم زود تر جمع کن واقعا خیلی ناراحتم

پس مجبوری سرد رفتار کنی

رفتی بشین یجا گوشیت و بگیر دستت

شوهرت هم اعتراض کرد بگو نگیرم مامانت منو میبره پتو جمع کردن کمرم داغون میشه

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹