2777
2789
عنوان

😔یه لحظه بیاین .اعصابم خورده

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 22 پست

تحویلش نگیر ولی قهرم نکن

بگو

باشه بیان ، خودت میدونی اصلا اگر دوستشون نداری نمیگم خونوادتو دعوت کن مشکلی نیست من دوستشون دارم ، اگر چیزی نگفت تحویلش نگیر ولی یچیز معمولی درست کن خودش قاعدتا باید عذاب وجدان بگیره بیاد نازتو بکشه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی من با مهمونی دادن مشکلی ندارم به قول شما یه روزه .من دوست دارم به خانوادم احترام بذاره

میدونم چی میگی.این باید توو ذاتش باشه.ب خانوادش احترام بذار تا خجالت بکشه.شوهره من تا من ب خانوادش بی احترامی کنم فورا ب خانوادم بی احترامی میکنه و بلعکس

تحویلش نگیر ولی قهرم نکن بگو  باشه بیان ، خودت میدونی اصلا اگر دوستشون نداری نمیگم خونوادت تو ...

اخرین بارت باشه اینجوری صحبت میکنی تو مبگی اوهووی من مبگم اقای محترم حواستو جمع کن با کی داری حرف میزنی

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
بیشین بینیم بابا کی با تو بود تو هنوز نتونستی ی دختر پیدا کنی بعد اومدی اینجا اوهوی میکنی برا من می ...

ادب ازکه اموختی از بی ادبان، هرچه در نزد انان بود انجام ندادم...

اوهوی درست صحبت کن

@نی_نی_یار_5  

لطفاا رسیدگی کنید به این اقااا

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
@نی_نی_یار_5     لطفاا رسیدگی کنید به این اقااا

جملم چقدر تاثیر داشت ، دیدی میتونی مودب هم باشی

اون پستت هم حذف شده انگار...

باور کن لذتی که در رعایت ادب هست در بی ادبی نیست...