2789
عنوان

مادرشوهرم😐

193 بازدید | 22 پست

من شوهرم خیلی دختری بود خیلی عشق دختر بود ارزوش بود بچمون دختر بشه منم برام فرقی نداشت 

حالا ازون اول تاحالا مادرشوهرم چون خودش دختر نداره و حسرتشو داره هی ب شوهرم میگه دختر دردسره دختر بزرگ شه دردسراش شروع میشه 

اینو کرده تو مخ شوهرم اونم نظرش تغییر کرده هی میگه پسر بهتره دردسر نداره 

اعصابمو خورد میکنن هنوز بچه معلوم نی چیه هی این حرفارو میزنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا برای خودت تفسیر میکنی حرفاشون رو اینطوری خودتو اذیت میکنی! منم شوهرم عشق دختره ولی دائما هم است ...

من میگم وقتی معلوم نیس چیه این حرفا درست نیس 

به شوهرت بگو اینا چرا به من میگی،دست من نیست،برو پیش خدا سفارش بده چی میخوایی،واقعا که

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
بخدا خودش همش میگه کاش چند سال پیش یه دختر اورده بودم . حالا نوبته من که شد دردسر شد

کیفتو بکن تو بارداری.بذار هرکی هرچی میگه بگه.من دوستم باردار بوده خواهرشوهر دوستم هی دعا دعادمیکرده پسر شه میگفته پسر خوبه بعد دختر میشه میخورخ تو ذوقش.چندوقت بعدش دختر خودش که باردار میشه میفهمن دختره بچهش جشن براش میگیرن و هی میگه دختر عسله دعتر عشق

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت

جاریم یه پسر ۱۰ ساله داشت دومی رو حامله شد پسر بود مادر شوهرم میگفت خدا رو شکر پسر شد بزار دوتایی پدرشو در بیارن،خوب شد دختر نداره

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤
شما خیلی حساسی و داری واکنش نشون میدی.شاید مادر خودتم اینو بگه حتی بهت..نمیتونیم به دهن مردم چسب بزن ...

خب اون خودش قبله بارداریم میگفت دختر خیلی خوبه میخام یکی بیارم باردار شم حالا که من باردارم چندبار جلوم گفته دختر دردسره 

حالا اگه بچه من دختر بود چی جلوش میخان همینارو بگن