2777
2789
عنوان

تست کرونا

68 بازدید | 11 پست

سلام من دیروز تاپیک زدم ببینم کی تست کرونا انجام داده....از بینی.....امروز خودم رفتم انجام دادم چقدر راحت بود.....مسئول آزمایشگاه میگفت دقیق ترین تست......بچه ها دعا کنید جوابش منفی باشه.....حالم خوبه ها ولی دوست دارم جوابش منفی باشه.....باید جوابشو ببرم محل کارم نشون بدم

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

pcr جوابش قطعیه

اگر مثبت بود بعد 15 روز تست انتی بادی بده

که اگر ig m covid زیر 1 باشه یعنی دیگه ناقل نیستی.....

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

برا چی میری الکی تست بدی من کرونا گرفتم پامو دکتر نذاشتم تو خونه موندم خوب شدم بچمم یه سالش بود همش ماسک میزدم دستامو میشستم  یه فامیل داریم ایتقد رفت تست داد تا اخرش از تو بیمارستان گرفت

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
pcr جوابش قطعیه اگر مثبت بود بعد 15 روز تست انتی بادی بده که اگر ig m covid زیر 1 باشه یعنی دیگه ن ...

من از آزمایش خون میترسم که اینو دادم  خدا کنه منفی باشه

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
برا چی میری الکی تست بدی من کرونا گرفتم پامو دکتر نذاشتم تو خونه موندم خوب شدم بچمم یه سالش بود همش ...

والا منم دوست نداشتم تست بدم .....گوش درد داشتم....محل کارم گیر داد باید بری تست بدی الکی ۶۰۰ تومن خرج گذاشت رو دستم  

والا منم دوست نداشتم تست بدم .....گوش درد داشتم....محل کارم گیر داد باید بری تست بدی الکی ۶۰۰ تومن خ ...

اره خواهرمم سر کار میره اونجا همکاراشون رو مجبور کردن تست بدن

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
موفق باشی چقد هزینش زیاد شده!!

آره خیلی  دعا کن جوابش منفی بشه.......ای خداااااااااااااااااااااااااااااااا