2777
2789
عنوان

پریود 😐

165 بازدید | 6 پست

سلام خانما. نمیدونم چرا از داروخانه میرن نوار بهداشتی میخرن انگار مواد مخدر دارن قاچاق میکنم😐 دختر بچه هام وقتی پریود می‌شن مادرا بیشتر اون هارو گمراه میکنن تا توضیح.نمیدونم چرا اینقدر پریود رو شرم و بد می‌دونن اگه شرم بود چرا خدا اون رو به صورت طبیعی تو بدن ما گذاشت؟؟پریود شدن نشان سلامتی جسمی هست و اگه دختری نشه مشکل سازه.و اصلا روشون نمیشه به کسی چیزی بگن.مدرسه هام الان یکم بهتر شد و قبلاً اصلا این درس رو رد میکردن.

پریود یه چیز طبیعی هست و نشان از سلامتی جسمیه.نه شرمه و نه دختری که پریود هست کثیف.لطفا این باور ها رو کنار بزارین و به دختراتون توضیح بدید که اونا آمادگی داشته باشن.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

والا بخدا 😒✋🏻

من یه بار رفتم نوار بهداشتی بگیرم ، داروخانه فروشندش مرد بود ، رفتم درخواست کردم از آقاهه بعد یه خانمه یواش جوری که فقط خودم بشنوم بهم گفت یکم حیا داشته باش واقعا فازش چی بود نمیدونم

من نمیگم داد بزنین ولی خب یه چیزه عادیه و پریود و نوار بهداشتی.... 😑😐

والا بخدا 😒✋🏻 من یه بار رفتم نوار بهداشتی بگیرم ، داروخانه فروشندش مرد بود ، رفتم درخواست کردم از ...

چه ربطی به حیا داره😐مگه چیه؟؟ یه چیز طبیعه.تا پنجاه سالگی هر ماه قراره این اتفاق بیفته خو😐