2777
2789
عنوان

شوهر !!!!

540 بازدید | 34 پست

بچه ها شوهرای شمام اینجورین؟ 

کل کارای ۲تا بچه کوچیک و کارای خونه از صبح تا شب با منه. 

تنهااااا کاری ک میکرد این بود پیش پسر بزرگمون )2ونیم ساله( شبا میخوابید چون هنوزم ک هنوزه شیر شبو ترک نکرده و تند تند بیدار میشه. 

منم پیش پسر ۴ ماهه ام میخوابم چون تا صبح هی شیر میدم.

تو این ۴ ماه هی منت اینو میزاره سرم ک من شبا راحت نمیخوابم.

تصمیم گرفتم شبا هردوتا بچه هم پیش خودم بخوابن. میدونم دارم رسمآ خودکشی میکنم با اینکارم و فوق العاده خسته میشم. وولی بدم میاد از این کاراش.‌ 

هیچ کمکی نمیکنه. هیچچچچی 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم ساعت کاری همسرتون چجوریه؟ 

چرا اینفدر زود دومی اوردین شما کلی مشغله داری الان... به نظرم بگین کمکتون کنه همسرتون.. بچه رو هم کاری کنید شبا بخوابه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
همتون یه جا بخوابین

بخاطر پسر کوچیکمون ک فعلا رو سروصدا خیلی حساسه مجبور بودیم جدا بخوابیم ولی دیگه چیکار کنم نمیدونم

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
عزیزم ساعت کاری همسرتون چجوریه؟  چرا اینفدر زود دومی اوردین شما کلی مشغله داری الان... به نظرم ...

قول داده بود کمکم کنه. حالا هم میگه سومی کی بیاد؟!!!!!!! 

گفتم دیگه بچه توبه..‌ 

بخاطر پسر کوچیکمون ک فعلا رو سروصدا خیلی حساسه مجبور بودیم جدا بخوابیم ولی دیگه چیکار کنم نمیدونم

چه سروصدایی بچه عادت میکنه ب،شلوغی ولی شوهرت ازت فاصله میگیره 

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم
بگو وقتی دومی هم میخواستی فکر اینجاشو میکردی    

میگفت دومی بیاد کمکت میکنم

چه سروصدایی بچه عادت میکنه ب،شلوغی ولی شوهرت ازت فاصله میگیره 

فعلا ک آقا راحته تنهایی بخوابه و بدون سروصدا !!!!