2821
2789

من حدود ۲۷۰ تومان سرمایم ارز دیجیتاله

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من حدود ۲۷۰ تومان سرمایم ارز دیجیتاله

چجوری باید استخراج کنیم؟

ماینر باید داشته باشیم؟هزینش چقدره؟

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
چجوری باید استخراج کنیم؟ ماینر باید داشته باشیم؟هزینش چقدره؟

استخراج نمیصرفه.

باید ماینر باشه.

برق صنعتی باشه و...

فقط خرید و فروش خوبه.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
استخراج نمیصرفه. باید ماینر باشه. برق صنعتی باشه و... فقط خرید و فروش خوبه.

شما دوره دیدین؟ کانالی چیزی هست که آموزش بده؟ من صفر صفرم تو این موضوع

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
شما دوره دیدین؟ کانالی چیزی هست که آموزش بده؟ من صفر صفرم تو این موضوع

دوره که ندیدم 

من انقد پول به باد دادم تا یاد گرفتم 😄

اپلیکیشن سیگنال اموزش های خوبی داره.

دوره که ندیدم  من انقد پول به باد دادم تا یاد گرفتم 😄 اپلیکیشن سیگنال اموزش های خوبی داره ...

😂

ممنونم🙏

دوره که ندیدم  من انقد پول به باد دادم تا یاد گرفتم 😄 اپلیکیشن سیگنال اموزش های خوبی داره ...

چجوریه؟بخوام کار کنم؟

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰

فقط واسه خودت کار کن 

بیت کوین نوسانات زیاد و ریسک و ضرر های زیادی دارد. بیا کمکت کنم چطور طلا خرید و فروش کنی و با ارامش کسب سود کنی 

این روزا با درس خوندن و دانشگاه رفتن نهایتا یک کارمند ساده بشیم که حقوق کمی بهمون بدهند. ولی اگه درست و اصولی و به زبان ساده بتوانیم ترید در بازارهای جهانی را یاد بگیریم می توانیم ظرف ۳ ۴ سال آینده به اندازه ۳۰ سال کارمندی درامد داشته باشیم.
آکادمی فارکس پلاس تصمیم گرفته درجهت آموزش مباحث بصورت ساده اما حرفه ای به جوان ها و خانم های خانه دار کمک کنه تا استقلال مالی و درآمد دلاری داشته باشند.

خبر خوب اینکه مدرک فنی حرفه ای هم میتونید از اموزشگاه دریافت کنید و برای شروع کار روی مدرکتون وام اشتغال زایی دریافت کنید.
اگه دوست داریدخوشحال میشیم به جمع ما بپیوندید.
آدرس اینستاگرام ما   forexplusacademy 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز