2777
2789

اوایل بارداری طبیعی نیس بهتره بری دکتر

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم طبیعیه نگران نباش

ن من ازدکترم پرسیده بودم

فقط اواخر بارداری طبیعیه چون میتونه بخاطر حالت بریج قرار گرفتن جنین باشه ک طبیعیه 

ولی دراوایل حاملگی خطرناکه.

استراحت کن اسی

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

منم هفته ی هجدهم از اول درد شکمو زیر شکم رو داشتم.بخصوص وقتی خیلی کار میکردم میخاستم دراز بکشم نمیتونستم بس کمرم درد میکرد.دکتر برام شیاف نوشت و آمپول پروژسترون میزدم خیلی خوب بود.سعی کن کاراتو با فاصله و کم کم انجام بدی و هی استراحت کن که اذیت نشی 

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
این اسی چیه خانوما تو این سایت می نویسن؟

اسی مخفف کلمه استارتر هس

سوال همه تازه عضوهاست!!🤣

شما ک قدیمی هسین؟!🤔