2777
2789
عنوان

من و خواهرم

371 بازدید | 8 پست

سلام من یه دختر ۲۲ ساله هستم که دانشجو جامعه شناسی دانشگاه فرهنگیان هستم خیلی درس خوندم تا به اینجا برسم یه چیزی که خیلی اذیتم میکنه خواهرمه ببینید او از نظر ظاهری از من خیلی خوشگل تره و ما کاملا با هم فرق داریم ۱۹ سالشه او کار زشتی که میکنه اینه که چندین بار تاحالا بهم گفته که تو اصلا خوشگ نیستی و من خیلی سرترم . نمیدونم شاید هنوز پخته نیست . از وقتی یادم میاد از ۵ سالگی هرجا میرفتیم همه بهش میگفتن ماشاااللله و اینا و خیللیی تعریفش میکردن از فامیل دور و نزدیک تا حتی پدر خودم نمیدونم میفهمین یا نه ولی واسه من خیلی دردناک بود و همیشه میومدم خونه تو تنهایی خودم گریه میکردم همیشه و من به همین دلایل از بچگی هیچ جا نمیرفتم و فقط درس میخوندم ولی خواهرم برعکس درس رو گذاشت کنار و تو هر مهمونی شرکت میکرد الان هم که موقع ازدواجه همش منو مجبور میکنه زودباش ازدواج کن سر راهی هر دوتامون خواستگار داریم ولی او چون خوشگل تره همه ی فامیل من میفهمم تو ذهنشون میگن من سر راه خواهرم هستم ولی خواهرم اصلا درک نمیکنه که با اینکاراش دل خواهرشو

میشکنه حالا به نظر شما راه حل چیه ؟

من چی کار کنم با این همه خاطراتی که از بچگی و حتی الانم دارم که همه جلوی من تعریف خواهرم میکنن

من اخلاقم طوریه که اصلا نمیتونم بی احترامی کنم و درون گرام

ولی خواهرم برون گراست و خیلی راحت حرفشو میزنه

واسه ازدواج هم اصلا نمیخوام عجله کنم ولی از طرف خانواده اجبار وارد میشه

واقعا موندم لطفا کمکم کنید .

همش تو فکرم اینه که خواهرم ازمم خیلی خوشبخت تر میشه چون کلا خیلی راحت زندگی کرده و خوشگله و اینا همش حسودیم میشه من که این قدر درس خوندم و اینا بازم باید الان حرص بخورم 

همش اعتماد به نفسم پایینه نمیدونم چی کار کنم 

کی گفته هرکی خوشگله خوشبخته؟

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

من احساس میکنم خواهر شما کمرود داره که هی میگه سرتره. میبینه شما اهل تلاش بودید و درس خوندید، خودش فقط قیافه داشته که کاری براش نکرده

الان جوونه همه از قیافش تعریف می کنند، ده سال دیگه با خودش میگه من تو زندگیم چه کردم. فقط اومدم، خوردم، خوابیدم و گشتم. 

مکم تو دور و اطرافیانم تحصیلاتم خیلی خوب بود. دانشگاه تهران درس خوندم. اون موقع مثل شما دخترای فامیل هی میگفتن این همه درس می خونی که چی؟ الان بعد از ده سال همش به من میگن خوش بحالت. زحمت کشیدی به جایی که هستی رسیدی.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زیبایی ظاهری تا یه حدی تو زندگی ادما موثر هست و نمیشه تاثیرشو انکار کرد اما زیبایی ظاهری به مرور برای شوهرش و اطرافیانش تکراری میشه 

الان جوانه و زیبا سنش که بالاتر بره زیباییش هم به مرور رو به افول میره 

از هنرپیشه های امریکایی و مدل های قدیمی که زیباتر نیست، میتونی یه سرچ تو نت بکنی و ببینی چه بلایی سر زیبایی بی حد و اندازشون اومده 

تو عصر حاضر دیگه مثل قبلا زیبایی اهمیتی نداره اون زمانی که دخترا حق مدرسه رفتن و ادامه تحصیل نداشتن و تنها هنرشون شوهر کردن بود ، بله به زیبایی خیلی اهمیت داده میشد اما الان چیزی که برای دخترا امتیاز محسوب میشه استقلال ( شامل : مالی، فکری، و غیره) 

خواهرت شاید با فرد دلخواهش ازدواج کنه اما همیشه حس مفت خور بودن داره یه زن خانه دار خوشگل که منتظر ببینه شوهرش کی ماهیانه شو کف دستش میذاره که بره مانتو بخره. تمام دنیای خواهرت در آینده محدود به این جمله که گفتم خواهد شد. 

اما تو ، تو قیافه زیبای خودت رو داری( هرکسی زیبایی خاص خودشو داره هیچ ادم زشتی وجود نداره) و هم داری تلاش میکنی و پیشرفت میکنی و قراره به یه شغل تاپ که ملت همه دارن براش سر و دست میشکنن برسی . در آینده دستت تو جیب خودته هم زیباییت رو داری هم پولت رو 

هرچی دلت خواست بدون اینکه از شوهرت اجازه بگیری برای خودت یا اطرافیانت میخری 

جلو خانواده شوهرت سرت بالاست که دستم تو جیب خودمه

کسی نمیاد اونموقع زیباییات رو بشمره میبینن که تا چه حد پیشرفت کردی

و از همه مهمتر، شاغل بودن یک زن باعث شکوفاییش از هر لحاظ 

حالا ازت یه سوال دارم، من این مبحث رو از همه جهات برات بررسی کردم به نظر تو ، خودت در آینده یا همین الان موقعیت بهتری داری و خواهید داشت یا خواهرت؟

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹
عزیزم زیبایی ظاهری تا یه حدی تو زندگی ادما موثر هست و نمیشه تاثیرشو انکار کرد اما زیبایی ظاهری به مر ...

درسته نظرتون خیلی خوب بود من با این وجود که دانشجو معلمم و الان حقوق خودم رو دارم و کارم تضمینه ولی خواهرم با این وجود که خیلی درس نخوند و دانشگاه دولتی قبول شد ولی برام خیلیی عجیبه که الان هم خودش رو از من سر تر میبینه هرجا میریم چون خوشگله همه ازش تعریف میکنن و حتی موقع اعلام نتایج کنکورش هم اصلا ناراحت نبود و من میدیدم که براش مهم نیست چون میدونه خوشگله و خواستگارای پولدار خوبی داره 

این ها باعث میشه من اعتماد به نفسم پایین باشه واقعا نمیدونم 

آخه من یه سال هم پشت کنکور موندم تا هرجور شده فرهنگیان قبول شم خیلییی سختی کشیدم ولی خواهرم رو میبینم که اصلا نه درسی خوند نه زحمتی الان هم خیلی شاد و خوشبخته واقعا نمیدونممم

درسته نظرتون خیلی خوب بود من با این وجود که دانشجو معلمم و الان حقوق خودم رو دارم و کارم تضمینه ولی ...

مهم نیست اون چی فکر میکنه 

ادما خیلی فکرا میکنن دلیل نمیشه که اون فکرا درست باشه

من الان فکر میکنم میتونم رییس پارلمان بشم این قابلیت رو در خودم میبینم به نظرت میتونم بشم؟ چون به زبون اوردم دیگه فکرم درسته و واقعا من رییس پارلمانم؟ 

مهم نیست خواهرت و بقیه چه فکری میکنن مهم اینه اعتماد به نفس تو چقد قویه

عزیزم رو اعتماد به نفست فقط کار کن

یه چیزایی برات تعریف میکنم، وقتی بچه بودم زیبایی زیادی نداشتم وقتی به سن نوجوانی رسیدم دیگه اصن قیافم خیلی بدتر شد ادمای خوشگل دورو اطرافم و که میدیدم تو دلم حسرت میخوردم ک اینا فردا آیندشون از من بهتره دوستام رو ک از من خوشگلتر بودن با حسرت به قیافشون نگاه میکردم 

باور کن دونه دونه اون افرادی که با حسرت بهشون نگاه میکردم به قهقهرا رفتن یکیشون خودشو کشت ، یکیشون با دوست پسرش فرار کرد اونیکی هم که یکم درسش خوب بود الان داره بچه داری میکنه. 

یکی دیگه هم تو فامیل داشتیم که مث خواهرت همه فامیل جلوش سجده میکردن 

الان شوهر کرده به یه بیکار

باور کن طرف بیکاره

من به مرور به سن جوانی که رسیدم قیافم تغییر کرد الانم روانشناسم 

مامانم همیشه یه حرفی میزنه که من اویزه گوشمه میگن که هر ادمی تو یه دوره از زندگیش سختی میکشه 

یکی تو بچگی یکی تو بزرگسالی 

شما سختیای خودتو کشیدی مطمن باش آینده روشنی در انتظارته 

همین اطرافیان و فامیلاتون که دور خواهرتن یه روزی همشون تو رو تحسین میکنن اونوقت میبینی که تا چه اندازه حقیرن

ببین عزیزم هیچوقت هیچوقت تو زندگیت به حرف مردم اهمیت نده یه جوری خودت و روحت رو تعالی ببخش که منتظر هییییچ تشویق و تحسینی نباشی چون ما به تشویق دیگران احتیاج نداریم 

ادمایی که تا دیروز یکی رو تحسین میکردن فردا پشت سرش حرف میزنن به نظرت حرف این جماعت مهمه؟؟ 

اندازه پشیزی ارزش نداره

این و به واقع دارم بهت میگم شغل و موقعیتی که الان توش هستی خیلی تاپ 

تا میتونی پیشرفت کن و اگر احساس میکنی نیاز داری موقعیتت رو بیان کنی ، هرکی هرچی گفت بگو من معلمم همه دانشجو های انسانی خودشونو هلاک میکنن برسن به موقعیت من 

خوشحالم که تونستم این موقعیت رو با تلاش و سختی به دست بیارم 

با سربلندی سرتو بالا بگیر که حجم اعتماد به نفست اونا رو سرجاشون بنشونه 

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹