مهم نیست اون چی فکر میکنه
ادما خیلی فکرا میکنن دلیل نمیشه که اون فکرا درست باشه
من الان فکر میکنم میتونم رییس پارلمان بشم این قابلیت رو در خودم میبینم به نظرت میتونم بشم؟ چون به زبون اوردم دیگه فکرم درسته و واقعا من رییس پارلمانم؟
مهم نیست خواهرت و بقیه چه فکری میکنن مهم اینه اعتماد به نفس تو چقد قویه
عزیزم رو اعتماد به نفست فقط کار کن
یه چیزایی برات تعریف میکنم، وقتی بچه بودم زیبایی زیادی نداشتم وقتی به سن نوجوانی رسیدم دیگه اصن قیافم خیلی بدتر شد ادمای خوشگل دورو اطرافم و که میدیدم تو دلم حسرت میخوردم ک اینا فردا آیندشون از من بهتره دوستام رو ک از من خوشگلتر بودن با حسرت به قیافشون نگاه میکردم
باور کن دونه دونه اون افرادی که با حسرت بهشون نگاه میکردم به قهقهرا رفتن یکیشون خودشو کشت ، یکیشون با دوست پسرش فرار کرد اونیکی هم که یکم درسش خوب بود الان داره بچه داری میکنه.
یکی دیگه هم تو فامیل داشتیم که مث خواهرت همه فامیل جلوش سجده میکردن
الان شوهر کرده به یه بیکار
باور کن طرف بیکاره
من به مرور به سن جوانی که رسیدم قیافم تغییر کرد الانم روانشناسم
مامانم همیشه یه حرفی میزنه که من اویزه گوشمه میگن که هر ادمی تو یه دوره از زندگیش سختی میکشه
یکی تو بچگی یکی تو بزرگسالی
شما سختیای خودتو کشیدی مطمن باش آینده روشنی در انتظارته
همین اطرافیان و فامیلاتون که دور خواهرتن یه روزی همشون تو رو تحسین میکنن اونوقت میبینی که تا چه اندازه حقیرن
ببین عزیزم هیچوقت هیچوقت تو زندگیت به حرف مردم اهمیت نده یه جوری خودت و روحت رو تعالی ببخش که منتظر هییییچ تشویق و تحسینی نباشی چون ما به تشویق دیگران احتیاج نداریم
ادمایی که تا دیروز یکی رو تحسین میکردن فردا پشت سرش حرف میزنن به نظرت حرف این جماعت مهمه؟؟
اندازه پشیزی ارزش نداره
این و به واقع دارم بهت میگم شغل و موقعیتی که الان توش هستی خیلی تاپ
تا میتونی پیشرفت کن و اگر احساس میکنی نیاز داری موقعیتت رو بیان کنی ، هرکی هرچی گفت بگو من معلمم همه دانشجو های انسانی خودشونو هلاک میکنن برسن به موقعیت من
خوشحالم که تونستم این موقعیت رو با تلاش و سختی به دست بیارم
با سربلندی سرتو بالا بگیر که حجم اعتماد به نفست اونا رو سرجاشون بنشونه