2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منکه ۲ روز بعد کات رفتم دنبالش قبول نکرد😔الانم یک ماه گذشته و نیومد دنبالم،مال من که فراموشم کرد ول ...

اشتباه کردی دو روز بعد رفتی دنبالش🙄

مرسی عزیزم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته..

دلیل کات کردن شما چی بود؟

:)
اشتباه کردی دو روز بعد رفتی دنبالش🙄 مرسی عزیزم امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفته.. دلیل کات کردن ...

آره واقعا اشتباه بود...اون کات کرد

سر یه سری سوتفاهم مسخره

چندشب پشت سر هم دعوامون شد گفت حس میکنم اخلاقامون بهم نمیخوره،در صورتی که واقعا چند شب سر چیزای مسخره حرفمون میشد

اصلا باورم نمیشه رفته و یک ماه گذشته😔فک نکنم دیگه برگرده😔

آره واقعا اشتباه بود...اون کات کرد سر یه سری سوتفاهم مسخره چندشب پشت سر هم دعوامون شد گفت حس میکنم ...

آخی الهی عزیزم شاید دنبال بهونه بوده..درکت میکنم چ حالی هستی ولی میگذره صبور باش

چن سالته؟من نزدیک ۲۳

آخی الهی عزیزم شاید دنبال بهونه بوده..درکت میکنم چ حالی هستی ولی میگذره صبور باش چن سالته؟من نزدیک ...

نمیدونم آره شاید، چند ماه تلاش کرد تا دلمو بدست بیاره،فکر نمیکردم انقد زود جا بزنه

واقعا روحیم داغون شده😔

من ۲۱ سالمه

ایشالله که شما آشتی کنی و دیگه هیچوقت جدا نشین

نمیدونم آره شاید، چند ماه تلاش کرد تا دلمو بدست بیاره،فکر نمیکردم انقد زود جا بزنه واقعا روحیم داغو ...

پسرا همینن اولش جوری دنبال آدمن ک فک میکنی هیچ وقت قرار نیس ولت کنن😑مال منم همین بود من اصلا نمیخواستم باهاش دوست بشم با اصرارای اون شدیم و اینجوری شد...قربونت برم عزیزم میفهممت ولی موقعیت زیاده برات فدای سرت بهترش برات میاد ایشالا...مرسی ازت😘الان برا من دو تا تیک خاکستری خورده ولی سین نکرده بیشعور

پسرا همینن اولش جوری دنبال آدمن ک فک میکنی هیچ وقت قرار نیس ولت کنن😑مال منم همین بود من اصلا نمیخوا ...

پس توم به درد من دچاری😑باز اقلا مال تو یه بار اومد،حرصتو خالی کردی سرش😑😂باز اقلا میتونی بگی اونم دوسم داره که نتونست بره

مرسی عزیزم♥️

مطمئنم الان نوتیف پیامتو ببینه کلی ذوق میکنه😁خیلی حس خوبیه

شاید کاری چیزی داره به دلت بد راه نده