m___h مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 1399 عنوان پیام بازرگانی 40 بازدید | 3 پست دوستان این پیام بازرگانی که تلویزیون میذاره اخرشم یه حرف از حروف الفبارو نشون میده قضیه اش چیع؟؟؟؟؟؟؟😕 1399/09/11 | 13:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 منم میخوام بدونم.حروفو نشستم چندبار عین بازی آمیرزا بهم وصل کردم کلمه بسازم😄 خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
m___h مدیر استارتر عضویت: 1396/09/07 تعداد پست: 1399 منم میخوام بدونم.حروفو نشستم چندبار عین بازی آمیرزا بهم وصل کردم کلمه بسازم😄 منم همینطور😊این دیگه چه مدلشه نمیفهممحتی تو نت هم نمیشه نوشت که بفهمیم قضیه چیست
lady_noh عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 15918 منم همینطور😊این دیگه چه مدلشه نمیفهمم حتی تو نت هم نمیشه نوشت که بفهمیم قضیه چیست عزیزم تلویزیون الان نشون داد😄(ایران من)میشهپیام بازرگانی نیست،پیام عرق ملیه خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔 خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄