منکه دو دوره استفاده کردم نشد و این ماه لتروزول باید بخورم
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
آمپول هم زدین؟ من یه ماه خوردم و امپول زدم، این ماه دومه، گفت اگه نشد باید عکس رنگی بندازی ب ...
بله آمپول هم داشتم. دو ماه کلومیفن خوردم و امپول زدو نشد این ماه هم لتروزول خوردم و امپول زدم بازم نشد. تا حالا که بهم عکس رنگی نگفته ولی دیروز رفتم که برای این ماه ببینم چی میده که نبود و تا ماه آینده هم نمیاد دیگه این ماه بدون دارو اقدام میکنم ببینم چی میشه. توکل به خدا
اره گلم همون ماه که دارو نخوردم باردار شدم. شما چطور؟
اره گلم همون ماه که دارو نخوردم باردار شدم. شما چطور؟
خوش به حالتون توروخدا برامنم دعا کنید اصلا حوصله این دکتر و اون دکتر ندارم سه ماه پیش با دارو باردارشدم 6هفتگی سقط شد الان این ماه با کلومفین دوباره اقدام کردم اما چون همسرم نظامی هست روزهای اقدامم نامرتب و توکل کردم به خدا اقدامم برای بچه دومه اگه خدا بخاد💓
دخترا یه چی بگم هیچ وقت به زور چیزی رو از خدا نخواید💟
خوش به حالتون توروخدا برامنم دعا کنید اصلا حوصله این دکتر و اون دکتر ندارم سه ماه پیش با دارو باردار ...
انشالله که به حق فاطمه زهرا باردار بشی عزیزم. سعی کن در کنار دارو از روشهای سنتی هم استفاده کنی.من اون ماه که دارو نخوردم بجاش دمنوشهای طبع گرم زیاد خوردم. مریم گلی خوردم. زیرشکمم رو از روز اول تا دهم پریودی با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم و میبستم. صبح ناشتا سیاهدونه عسل خوردم کلا چند ماه هم بود که مصرف سردیجات رو کمه کم کرده بودم
قربونت عزیزم بخاطر دعای قشنگت ممنونم.. الان روز15پریود هستم ان شاء الله که این ماه باردار بشم ...
قربونت. انشالله که بزودی خبر بارداریتو بهم بدی عزیزم.