2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه هنوز نزدم تنبلی دارم

منم تنبلی دارم دو دوره کلومیفن خوردم نشد این ماه از فردا شب لتروزول باید بخورم. امیدوارم این ماه بشه انشالله

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم تنبلی دارم دو دوره کلومیفن خوردم نشد این ماه از فردا شب لتروزول باید بخورم. امیدوارم این ماه بشه ...

من پنج ماهه اقدامم یک دختر دوساله هم دارم برای منم این ماه لتروزول دادن ولی هنوز پری نشدم 

من پنج ماهه اقدامم یک دختر دوساله هم دارم برای منم این ماه لتروزول دادن ولی هنوز پری نشدم 

منم پنج ماهه اقدامم این ماه پری ۱۲روز تاخیر داشت دیگه قرص پروژسترون داد خوردم جمعه پری شدم. از امشب هم لترو و استردیول باید بخورم. انشالله هر دومون این ماه باردار باشیم.به من امپول هم داده دو تا چرا تست نمیزنی؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
منم پنج ماهه اقدامم این ماه پری ۱۲روز تاخیر داشت دیگه قرص پروژسترون داد خوردم جمعه پری شدم. از امشب ...

چون ماه گذشته هم دو روز تاخیر داشت میگن بخاطره تنبلی پری بهم میخوره  منم یه ماهه متفورمین میخورم باکپسول او پی دی سنسولین با لتروزول که چهار پری بایدبخورم و دوتا آمپول که ۱۳ پری باید بزنم

چون ماه گذشته هم دو روز تاخیر داشت میگن بخاطره تنبلی پری بهم میخوره  منم یه ماهه متفورمین میخور ...

من شبی دوتا لتروزول و نصف استرادیول از شب پنجم پری و دوتا امپول اچ سی جی هم ۱۲ و۱۴ پری

انشالله این ماه نتیجه بگیری

انشالله همه منتظرا دامنشون سبز شه حق علی