2777
2789
عنوان

بچه هاااااا

39 بازدید | 6 پست

کانال (لباس زیر تک به قیمت عمده) تو تلگرام رو میشناسید؟

خیلی لباساش مناسبه

میترسم ولی

چیکار کنم

نمیدونم مال کجاس

انگار سرشونم شلوغه جواب ندن فک کنم

نوشته حداقل ۱۰۰ تومن باید خرید کنی.. بتظرتون امتحان کنم صد تومن و بفرستم

ولی من دوس دارم یهو سفارش بدم هر چی دوس دارم یهو بیاد پول پست هم ضرر نشه

باز میگم پولشو یهو نخورن برن

نمیدونم ندیدم

ولی اگرم خواسنی بخری اون ۱۰۰تومنو بریز توی یه حساب خالی بعد خرید کن که یه وقت حسابتو هک نکنن پولاتو بالابکشن

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم ندیدم ولی اگرم خواسنی بخری اون ۱۰۰تومنو بریز توی یه حساب خالی بعد خرید کن که یه وقت حسابتو ...

من حسابام خالیه همیشه😂

دیگه از صد تومن بیشتر هیچوقت تو کارتم نیس

ولی بازم مرسی یادم انداختی

چرا؟؟؟ همینجاهست ولی قیمتاش خیلی فرق داره در حد۲۰ تومن ولی اعتماد به اینجور جاها هم سخته هم استرسش ...

من از تو تلگرام یه بافت سفارش دادم تو 4 روز رسید دستم.

کانال تک فروشی برادران زینلی.

جستوجو بزنی میاره واست تو تلگرام

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک
من حسابام خالیه همیشه😂 دیگه از صد تومن بیشتر هیچوقت تو کارتم نیس ولی بازم مرسی یادم انداختی

خواهش میکنم😁🌹

درخواست دوستی قبول نمی‌کنم || کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ری‌اکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.