2777
2789
عنوان

کسی هست مث من

139 بازدید | 23 پست

تو نظرا...گفتم

بگم هرکس بخاد توهین کنه یابگه شوهرت روانیه اصلا نظرنده. چون نمخام جداشم.چون کسیکه توشرایطش نبوده درکی از این موقعیت نداره اصلا.فقط کسانی که مشکل مشابه داشتن حل شده بیان 

ک شوهرش بعداز۷سال ازدواج هنوز نمیذاره تنها بره خرید؟ یاپیاده روی،،،من فقط باخانواده میذاره کلاهرجابرم. .بادوستام نمیذاره برم خرید‌.گردش کافیشاپ،،هیچ جا.فقط خوتشون اجازه دارم برم

ولی میذاره بااسنپ برم خونه ماملنم.سواراتوبوس هم تنهانمیذاره،،،رانندگی میذاره تنها ولی ماشین ندارم.قراره دراینده ماشین بخره راست و دروغشو نمیدونم.... ی مدتی اجازه داد برم باشگاه نزدیک و ارایشگاه نزدیک.  بچه ها توکرونا دگه واقعا رد دادم....ازطرفی میخام واس بچه دومم اقدام کنم..کسی نمیدونه چکارکنم بهترشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن عموم با سه تا بچه اینطوریه یه دوازده سالیم هست ک ازدواج کرده

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
ک شوهرش بعداز۷سال ازدواج هنوز نمیذاره تنها بره خرید؟ یاپیاده روی،،،من فقط باخانواده میذاره کلاهرجابر ...

نامزد من همینجوریه 

میگه دوس ندارم کسی نگات کنه تنها اصلا جایی نمیرم 

حتی مغازه سر کوچه 

هرچی میگم میخره برام میاره 

از همون اول گف دوست و رفیقو بزار کنار منم کلا ترک کردم 

هرجام بخوام منو می‌بره 

❤️🧿
عزیزم بعضیا پدرشونم گیر میداده عادت دارن ولی من نه خیلی ازاد بودم الان بعواینهمه سال عادت‌نکردم

بابا و مامان من اصلا بهم گیر نمیدادن هر طور ک میخواستم می‌گشتم و خیلی چیزای دیگ 

ولی از اون موقعی ک ازدواج کردم همشو گذاشتم کنار 

❤️🧿