2777
2789
عنوان

روغن کرچک برای مژه

188 بازدید | 8 پست

خانوما من الان یدونه روغن گرفتم میخوام استفاده کنم برا مژه هام 

ولی نوشته روغن خوراکی؛

این مشکلی نداره ؟ 

همچنان تاثیر داره؟ یا جتما باید غیرخوراکی میگرفتم؟کسی استفاده کرده؟

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

من برا ابرو زدم تاثیر داشت اما فکرنکنم فرقی کنه خوراکی یا غیر خوراکی اما درکل بعدش که نزدم دوباره ابروهام کم شد

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلی نداره اما اول تست حساسیت انجام بده و اینکه کرچک بریزه تو چشم خیلی میسوزونه معمولا برا ابرو است ...

ممنون💜

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
خوراکی ها تصفیه شدن غیر خوراکی ها تصفیه نشدن. خوراکی ها یکم چیز میزنن خوشمزه تر شن. شاید اونا برا مو ...

ممنون😚

گفتن تاثیرش فرق نمیکنه 👌الان کسی بهم گفت

خب مرسی ک ب منم گفتی😚

😍😘