2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول یه پیاز خرد میکنی سبک که شد مرغ تکه تکه اندازه دوبند انگشت میندازی میزاری خوب باهم تفت بخورن بعدش هویج حلقه شده میریزی و زردچوبه و کمی فلفل میریزی  بعد اب میریزی میرازی جوش بیاد بعد نمک میریزی وسطای پخت رب میزنی بهش یه قاشق

نیم ساعت ۴۰ دقیقه اخرش هم سیب زمینی خرد شده رو اضافه میکنی 

مادر به فدات پسرنازم😍🥰😘🤱 دخترم عاشقتم نفس مامان💞👧

اول یه پیاز خرد میکنی سبک که شد مرغ تکه تکه اندازه دوبند انگشت میندازی میزاری خوب باهم تفت بخورن بعد ...

هویج رو که ریختی دو سه دقیقه بعد اب بریز

مادر به فدات پسرنازم😍🥰😘🤱 دخترم عاشقتم نفس مامان💞👧

بلدی؟

وای دو روز پیش پختم جات خالی

پیهزو رنده میکنم سرخ میکنم زردچوبه و کمی ادویه خورشت زدم گوشت ریختم تفت دادم بعدهم ربو تفت دادم آب ریختم در زودپزو بستم تا یک ساعت.

سیب زمینی و هویج خرد کردم گذاشتم نیم ساعت جدا پختن. بعد که زودپزو باز کردم سیب زمینی و هویج و لوبیا سبز که قبلا بخارپز شده و گوجه رو بهش اضافه کردم. کپی هم نمک و آبلیمو و آبغوره ریختم. زیرشو کم کردم تا غلیظ بشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
بلدی؟

مامانم فک‌کنم اینجوری میپخت‌.اول سیبزمینی بعد روش ادویه میزد بعد پیاز باز ادویه بعد بادمجون باز یکم ادویه بعد کدو بعد گوجه بعد فلفل دلمه باز دوباره ازاول مابین همشوننم‌ ادویه میزد اخر سرم یه کوچولو اب میریخت بخارپز شه