2777
2789
عنوان

آزمایش بتا

87 بازدید | 3 پست
عنوان

سلام عزیزان من پریودی نامنظمی دارم امروز روز موعد و روز ۳۱پریودیمه آزمایش بتا دادم و منفی بود 

آیا امیدی هست که زود انجام دادم 

و باردارم؟

درضمن اصلا نشانه ها پریودی را ندارم

تعداد رای : 14
نظرسنجی
بله زود انجام شده و شاید بارداری
6
42%
خیر دیگر امیدی نیست وباردانیستی
8
57%
خدایا شکرت 🌱

ببین عزیزم من ماه اول ک از پریودم گذشت تست دادم منفی بود گذشت دارو خوردم تاپری شم ۲ ماه شد خبری نشد رفتم تست و آزمایش دادم مثبت بود البته اینم بگم موقع های زیادیم مث شما بودم و منفی بود منم نامنظم بودم

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اگه فقط بی بی چک میزدی میگفت ممکنه اشتباه باشه ولی هورمون بتا از همون روزهای اول توی خون دیده میشه وقتی منفی هست یعنی دیگه منفیه ایشالا ماه بعد یه کاکل زری بیاد توی دلت. چرا نمیری دکتر پریود رو منظم کنی

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی